Tuorein sisältö

Scifikomedia Nobody Nothing Nowhere ei ole jatkoa Everything Everywherelle

03.02.2023 klo 14.00 | Luettu: 483 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Octavia Spencer, Joseph Gordon-Levitt ja Lucy Liu tähdittävät elokuvaa nimeltä Nobody Nothing Nowhere.

Nimi saa leffan kuulostamaan Everything Everywhere All at Once -elokuvan päinvastaiselta versiolta tai jatko-osalta, mutta ainoa kiinteä yhteys vaikuttaa olevan yksi tuottajista: Allison Rose Carter. Yleisellä tasolla kumpikin leffa edustaa scifiä ja satiiria.

Nobody Nothing Nowhere kertoo Spencerin näyttelemästä Ruthista, joka on "ei-mitään". Hän on ihmisen kaltainen taustahahmo realistisessa maailmassa, jonka ainoa tehtävä on toimia kotina laimealle jätkälle nimeltä Dave. Vain Dave on "aito". Ruth on kyllästynyt hommaansa, joten hän kokeilee elää omaa elämää. Leffa siis liikkuu Free Guyn ja The Truman Show'n reviirillä.

Ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaavat Alex H. Fischer ja Rachel Wolther. Molemmat ovat ohjanneet lyhytelokuvia, ja Fischerin esikoispitkä on tieteiskomedia Save Yourselves!

Nobody Nothing Nowhere vaikuttaa jakavan teeman tai pari myös elokuvien Piiat (The Help) ja Hidden Figures: varjoon jääneet (kuvassa) kanssa. Spencer sai Piioilla Oscarin ja Hidden Figuresilla ehdokkuuden.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Blind Channel sai hi... Wolverine-ohjaaja Ja... >

Keskustelut (1 viestiä)

ghgg

04.02.2023 klo 02.38

"Scifikomedia Nobody Nothing Nowhere ei ole jatkoa Everything Everywherelle"

Mikä on "Everything Everywhere"?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova