Tuorein sisältö

Wolverine-ohjaaja James Mangold kiinnostui DC:n Swamp Thing -leffasta

03.02.2023 klo 17.50 | Luettu: 342 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Lähivuosina alkava DC-universumi (DC Universe) ei ole täysin uusi jatkumo, mutta karkeasti sanoen mikä tahansa saattaa muuttua, kun uudet elokuvat, tv-sarjat, animaatiot ja pelit pyrkivät kertomaan yhtenäisen tarinan. Ensimmäisen vaiheen nimi on Gods and Monsters. Yksi vaiheen viidestä ensimmäisestä elokuvasta on Swamp Thing.

James Mangold on kiinnostunut sen ohjaamisesta, ja DC Studios on kiinnostunut hänestä. Deadline-sivusto varoittaa, että neuvottelut ovat vasta alkaneet, mutta Mangold itse on jo julkaissut Swamp Thing -kuvan Twitterissä. Mangold on tiettävästi suuri Swamp Thing -fani, joka on jahdannut leffaa hyvän aikaa.

Käsikirjoitusta tai julkaisupäivää ei ole. Vaiheen ensimmäinen elokuva Superman: Legacy valmistuu kesällä 2025, joten aikaa on. Mangoldin on määrä keskittyä Bob Dylan -draamaan selvittyään elokuvasta Indiana Jones and the Dial of Destiny. Mangoldin aiempia sarjisleffoja ovat The Wolverine ja Logan.

Swamp Thing on DC:n tyyliin äärimmäisen voimakas olento, jota voidaan kuvailla vaikka luontoäidin ruumiillistumaksi tai pöheikön päällysmieheksi. Hän on elementaali, joka voi luoda itselleen uuden ruumiin mistä tahansa kasveista ja putkahtaa esiin eri puolilla planeettaa. Hän on "jumala ja hirviö".

Julisteessa on vuoden 2019 tv-sarja, joka jäi yhden kauden mittaiseksi.Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Scifikomedia Nobody ... Erika Vikmanin mykis... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova