Tuorein sisältö

Vikings: Valhalla 2-6: torspot tukkijoessa ja kuninkaan paluu

11.02.2023 klo 16.00 | Luettu: 822 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 6:
Leap of Faith


Etelään veneilevät pohtivat, ajaako alas vesiputouksesta, mikä vastaa jyrkänteeltä hyppäämistä kuten fantasiasäännöillä toimivassa Willow-sarjassa äsken. Vapautuneet orjat tahtoisivat jäädä asumaan pöheikköön, mikä tuskin on pöhköintä. Jakson nimen paljastamaa päätöstä pantataan. Jouduin katsomaan yhden keskustelun kahdesti: taikamedaljonki on kai lastia arvokkaampi, joten tukkijoen riemuissa ei voi menettää kuin hengen.

Sankaritarta unettaa pohjoisessa, kun hän synnytti ja pakeni. Aikaa hukkaa sivuhahmojen näytösoikeudenkäynti. Kun emäntä voi paremmin, hän ratkaisee konfliktin noin vaan. Pahiksen virhe oli väittää häntä kuolleeksi? Vaikka pahis nousi valtaan örkkilaumaa johtamalla? Omaan 5% paremman käsityksen kerronnan logiikasta kuin annan ymmärtää, mutta "näin asiat koetaan".

Kaiken sympatian menettänyt Englannin kuningatar jatkaa salaliiton tutkimista henkilökohtaisesti reissaten. Jotakin. Oi: kotona häntä odottaa kuningas Knuut (Canute), jota pidin selvästi karismaattisimpana hahmona vuosi sitten, kun häntä suvaittiin vilauttaa.

Knuut selvittää Lontoon konfliktin noin vaan lupaamalla kuningattaren kiusaamalle miehelle laatuvaimon, joka vieläpä ilahtuu. On varmasti seuraamuksia, mutta jakso on niin tylsä, että vaalin sitä fantasiaa, että Knuut korjaa kurssin sormia napsauttamalla, kun näyttelijän isyysloma päättyi, tms. En tiedä, miksi hän oli poissa ja miksi sarja alensi hovijuonittelut C-juoneksi.

Se ei ole jakson vika kiistattomasti, että yrjösin ja nukuin 16 tuntia juuri, joten annan puoli tähteä "kriitikko ei itse toimi" -bonusta.


Keskiarvo 14 jakson jälkeen:


< Jakso 2-5 --- Jakso 2-7 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 'Lämmitelkää tän tah... Jason Momoa uhkaa pe... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova