Tuorein sisältö

Star Trek: Picard 3-1: The Next Generation karkaa vanhainkodista

18.02.2023 klo 21.00 | Luettu: 1088 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 1:
The Next Generation


Picardin erakoitunut entinen hoito Beverly Crusher lähettää tekstarin: "Älä luota kehenkään, 2+3, 45 astetta." Picard ei tajua, joten hän luottaa Rikeriin, joka nerokkaasti oivaltaa, että Picard oli robottimonsteri viimeksi, kun plusmerkeistä käänneltiin x-merkkejä. Vastaus on 6. Nyt eläkevaarit päättävät veijarimaisesti eli maanpetoksen merkeissä kaapata Enterprisen näköisen aluksen tutkiakseen kuutossektoria.

Kapteeni sanoo ei. Hän väittää kunnioittavansa vastuuttomia vaareja, mutta hän tahtoo elää oikeassa scifidraamassa. Mitä nyt? En tiedä, koska räpäytin silmiä, mutta vaarit onnistuvat. Paljastuu kohahduttavasti, että Beverlyllä on poika ja päheä alus perässään. Samaan aikaan sarjan omiin hahmoihin lukeutuva Raffi on terroristijuonen jäljillä.

Muita The Next Generation -hahmoja ei nähdä vielä. Kautta on mainostettu possen viimeisenä yhteisenä reissuna, mikä auttaa nielemään 2. kaudella kehittyneen pettymyksen osittain. Kukin kausi kertoo oman tarinansa, joten oli virhe kuvitella, että sarja rakentuu kohti merkittävää borg-invaasiota.

Katsomisen voi aloittaa tästä jaksosta, vaikkei se kannata. Mainitun kapteenin kyyninen suhtautuminen kätevyyteen vaikuttaa siltä, kuin kliseitä ryhdyttäisiin kommentoimaan 20-30 vuoden tauon jälkeen, mutta kyse ei ole siitä.


Keskiarvo 21 jakson jälkeen:


< Jakso 2-10 --- Jakso 3-2 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Toinenkin aikuisanim... Starsky & Hutch aiko... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova