Tuorein sisältö

Carnival Row 2-2: natseja paennut porvaripässi kommunistisen utopian armoilla

22.02.2023 klo 23.15 | Luettu: 1535 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 2:
New Dawn


Herrasmiespässillä oli varaa paeta ennen kuin satuolennot suljettiin slummeihin. Rahalla pääsi tarkalleen: keskelle toisen valtakunnan kommunistista vallankaappausta, jossa ihmiset ja satuolennot elävät harmoniassa, mutta porvareita katsotaan kieroon. Pässi on oikeassa siinä, ettei ole hyvää politiikkaa ryöstää vieraan maan kansalaisia satamassa - saati uhata teloittaa heitä konekiväärillä. Toisaalta pässi & pikkuvaimo ovat hupaisan pöyhkeitä, kun heidän arvoaan ei kunnioiteta.

Kommareiden syrjäyttämät diktaattorit ostavat aseita slummit luoneilta natseilta. Osapuolet ovat entisiä vihollisia, mutta slumminatsit tarttuvat opportunistisesti tilaisuuksiin. Sillä on siis ajankohtaisia seuraamuksia, jos Orlando Bloom onnistuu paljastamaan viime kaudella (2019) oppimansa totuudet edesmenneestä isästään ja uudesta kaupunginjohtajasta. Tästä tuli tarina yllättävän nopeasti edellisen jakson satunnaisen säädön jälkeen.

Pösöt illallistavat. Bloom aikoo järjestää kohtauksen, mutta Cara Delevingnen terroristikeijut ehtivät tekemään sen ensin. On säväyttäviä hetkiä, ja tekee mieli kuvailla sirpaleisuutta ominaisuudeksi, kun juonet tulevat toistensa tielle, mutta se meni hieman ohi, miksi Bloom ja Delevingne eivät kommunikoi ja miksi juonten päällekkäisyys silti sopii kummallekin.


Keskiarvo 10 jakson jälkeen:


< Jakso 2-1 --- Jakso 2-3 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Janni Hussin uuden e... Wanaja Festival julk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova