Tuorein sisältö

Ant-Man and The Wasp: Quantumania näyttää kamalalta syystä

22.02.2023 klo 22.55 | Luettu: 1566 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Hollywoodissa on jo hyvän aikaa yritetty puhua tehoste- ja animaatioalojen työntekijöiden arvostuksesta. Tunnelmat voivat mennä epätoivoisiksi, kun tehostevelhot tekevät pitkiä viikkoja isoimpien hittielokuvien parissa studioiden esittäessä kovia vaatimuksia.

Vulture-sivusto on haastatellut kolmea henkilöä, jotka työskentelivät Marvelin Ant-Man and The Wasp: Quantumania -elokuvan tehosteiden parissa. Heistä yksi summailee, että työolosuhteet eivät yleensäkään ole ideaalisia, joten projekti oli yksi muiden joukossa. Toiset kaksi kertovat, että heidän firmansa työstivät samaan aikaan Black Panther: Wakanda Forever -elokuvaa, johon panostettiin selkeästi enemmän.

Wakanda Forever sai isommat tiimit ja kokeneemmat ammattilaiset. Tätä mieltä olevat haastatellut kokevat myös, ettei Quantumaniaa suunniteltu kunnolla ja että kommunikointi oli heikkoa. Muutoksia tehtiin moneen kertaan, joten yksinkertaisiinkin sekunteihin paloi järjettömästi aikaa. Oikoteitä ja kesken jäänyttä työtä jouduttiin peittelemään editoinnilla.

Wakanda Forever sai Oscar-ehdokkuuden tehosteistaan.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Russell Crowe on man... Kiefer Sutherland pe... >

Keskustelut (2 viestiä)

fnoagnapncjaa

22.02.2023 klo 23.11 2 tykkää tästä

jalleen positiiv8nen rasismi jyllaa kun mustalle elokuvalle laitetaan parhaat panokset ja tietty viela sai palkinn9n raadilta kun pitaa antaa sulle mulle periaatteel no jaa oli ihme et saivat edes ekan saagan teha valkosten keskiol
lainaa
Bub

23.02.2023 klo 00.26

No ei kyllä Wakandaa katsoessa tullut mieleen että siihen olisi panostettu. Näyttää välillä joltain ps3 peliltä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova