Tuorein sisältö

70's Show -tähden Zorro-sarjaa esittää Disney+

07.03.2023 klo 19.15 | Luettu: 761 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Disney tuotti Zorro-sarjaa jo 1950-luvulla. Vuoden 2021 loppupuolella puhuttiin uudesta sarjasta, jota tähdittää Wilmer Valderrama. Nyt on vahvistettu, että sarjaa tulee esittämään nimenomaan Disney+.

Sarja on myös löytänyt vetäjän: päävastuussa on Bryan Cogman, joka on voittanut neljä Emmyä Game of Thrones -tuottajana ja työskennellyt Taru sormusten herrasta: Valtasormukset -sarjan parissa.

Uusi Zorro-sarja alkaa, kun etuoikeutettu caballero Diego De La Vega palaa kotikyläänsä perhetragedian johdosta. Ihmeteltyään paikallista korruptiota ja epäoikeudenmukaisuutta hän ryhtyy naamiomies Zorroksi: Amerikan ensimmäiseksi supersankariksi.

Liikkeellä on useampi kuvaus sarjan hakemasta tyylistä. Yksinkertaistettuna sarja haluaa tarjota vanhan ajan humoristisen, jännittävän, vauhdikkaan ja romanttisen seikkailun modernille yleisölle.

Valderrama tunnetaan parhaiten 70's Show -komediasarjasta (kuvassa vasemmalla), jonka jatkosarjaan hän palasi äskettäin vierailijana. Hän osaa näytellä muutakin kuin hassua sössöttäjää: oikeanpuoleinen kuva on NCIS Rikostutkijat -sarjasta.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sankarit eksyvät Chi... Kun Chris Evans satt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova