Tuorein sisältö

Netflix on perunut näytellyn Masters of the Universe -elokuvansa

19.07.2023 klo 14.10 | Luettu: 1154 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Netflix oli hetken aikaa He-Manin ja muiden "universumin mestarien" virallinen koti.

He-Manin siskosta kertova itsenäinen animaatiosarja She-Ra and the Princesses of Power sai viisi kautta. He-Manin itsensä legendan uusiva animaatiosarja He-Man and the Masters of the Universe jäi limboon viime vuonna valmistuneen 3. kauden jälkeen. Aikuisille suunnattu animaatiosarja Masters of the Universe: Revelation jakoi mielipiteet, mutta se saa Revolution-nimisen toisen kauden lähitulevaisuudessa.

Uuden näytellyn elokuvan Netflix on hylännyt. Kuvausten aloittamista suunniteltiin moneen otteeseen. Väitetysti 200 miljoonan dollarin budjetti oli liikaa Netflixille, eivätkä tuottajat kyenneet leikkaamaan 50 miljoonaa. Sisäpiirilähteiden mukaan pelkkään kehittelyyn käytettiin 30-60 miljoonaa.

Hylkäyspäätös tulee mielenkiintoisessa tilanteessa. He-Man-leluista vastaava Mattel tuo parin päivän kuluttua teattereihin Barbie-leffan, josta ennustetaan isoa hittiä. Mattelin uho on kasvanut: leluleffojen aika on vasta alkamassa. Mattelin edustajan tuoreen kommentin mukaan Masters of the Universe on yhtä iso brändi kuin Marvel ja DC.

He-Man-leffalle yritetään löytää uusi koti. Uutta elokuvaa on kehitelty vuodesta 2007 lähtien lukuisilla eri tiimeillä, joten moni studio on jo yrittänyt. Lienee mahdollista, että studiopomojen silmien loisteeseen vaikuttaa sekin, miten kilpailevan lelubrändin leffa Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem menestyy elokuussa.

Kuvassa on 80-luvun versio, joka floppasi, mutta johon suoraan perustuvia leluja julkaistiin viimeksi tänä vuonna.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Seinäjoen Vauhtiajot... Secret Invasion 5/6:... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

19.07.2023 klo 14.39 1 tykkää tästä

Olen vähän pettynyt, että Netflix on perunut näytellyn Masters of the Universe -elokuvan, mutta ymmärrän heidän päätöstään. Elokuvan budjetti oli liian suuri, ja tuottajat eivät kyenneet leikkaamaan siitä tarpeeksi. Toivottavasti elokuva löytää uuden kotinsa ja valmistuu vielä joskus. Masters of the Universe on ikoninen brändi, ja siitä olisi varmasti tullut hyvä elokuva.
lainaa
jdosjdmsmnxjs

19.07.2023 klo 16.51

joo vitu hienoo ku hemanin barbin optimusprimen ja viewmasterin pitaa liittoutuu pahaa seth rogenia vastaan
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova