Tuorein sisältö

Succession 4/39: prinssi Charles ja vaihteeksi taas kuspissiä

19.03.2023 klo 23.00 | Luettu: 472 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 4:
Sad Sack Wasp Trap


Brian Cox köpöttelee jo, joten hän käskee lykkiä itsensä toimistolle ja taistelu uudistuksia vastaan alkaa. Yksi poika luuli ottavansa firman johtoon, joten Cox kusee hänen matolleen. Touché. Eritteitä väärinkäytetään kolmessa jaksossa neljästä.

Tässä vaiheessa koen sen alun lopuksi, kun Cox viimeksi haukkui pojan. Luontevan leffamaiseen kerrontaan sotketaan nyt tv-sarjamaisia laajennuksia, kun yksi sivujuoni käsittelee mediatalon suhtautumista merkittävän henkilön puonreikään, ja toisessa vävypoika & maalaisserkku hikoilevat verta kuultuaan rikoksista, joita firma on salaillut ylimmän johdon tietämättä.

Coxin hahmon vanhin ja passiivisin poika toi ensi kertaa mieleeni prinssi Charlesin, joka odotteli tyynesti vuoroaan muinaisjäänteen varjossa. Kun Charlesin kuninkuudesta alettiin puhua, hänen elitistisiä tapojaan päiviteltiin. Vastaavasti tämä hahmo on ensivilkaisua perverssimpi aikaa saadessaan: "kuninkuus" ei kiinnosta, mutta hän nipottaa haarukoiden asennosta, huutaa henkilökunnalle ja muuta.

Asiayhteys on kekkerit. Jo HBO:n lyhyt juonikuvaus yllyttää odottamaan Coxin puhetta jakson lopussa, mutta koin hänen sanovan saman kuin 1. jaksossa: hän ei ole lähdössä minnekään. Sukuaan hän haukkuu vain yksityisesti. Jakso virtaa hupaisasti muun pöhinän ja vihjailun keinoin, mutta antikliimaksi on antikliimaksi.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jakso 3/39 --- Jakso 5/39 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suosikkijuontaja Vap... Suomen raskain juhan... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova