Tuorein sisältö

Succession 7/39: perheen kanssa ei voi elää, eikä sitä voi tappaa

15.04.2023 klo 23.35 | Luettu: 945 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 7:
Austerlitz


Pakollinen eritekohtaus hoidetaan alta, kun mielenosoittaja kastelee Brian Coxin hahmon virtsalla. Se elävöittää sen väittämän, että maailma vihaa Coxia, mikä hitusen hidastaa bisnessuunnitelmia. Vallankaappausta yrittänyt poika on haastanut Coxin oikeuteen potkujen johdosta. Nyt kannattaa mennä perheen voimin ryhmäterapiaan, varsinkin jos lehdistölle saa pari fotoa siinä sivussa.

Melko osuvasti maailman meno jää taustalle, kun perhe kyräilee passiivisen pojan maatilalla. Terapeutti ei ehdi monella sanalla keskustelua ohjata ennen hilpeää haaveriaan. Jos joku uskoo illanvieton arvoon niin passiivinen poju, joka ei ole penaalin terävin väriliitu, mutta hänkin ehtii hikeentyä yleiseen tulehtuneisuuteen. Kyyniset piruparat eivät onnistu edes puhdistavasti riitelemään, eli summailemaan, mitä ihmettä viimeksi tapahtui. Nilkkiveli kääntyi isin puolelle, joten hänellä on yhä asema, kaappausjuonesta tietämättömän siskon harkitessa kasuaalisti, josko hän nyt siirtyisi isän poliittisen vihamiehen leiriin.

"Jostakin syystä" lehdistö väittää potkut saaneen pojan retkahtaneen huumeisiin, joten piruuttaan hän retkahtaa, harkittuaan terapiaan osallistumista. Hänen örvellyksensä junttien kanssa ja siskon (seksuaalinen) pettämisjuoni ovat asiayhteydestä irrotettuna laimean kaavamaista rappiota, josta en ole kiinnostunut, mutta kokonaisuutena jakso on hallittu antikliimaksi huipentuman perään. Se on universaalia, ettei perheen kanssa voi elää, mutta on yksityiskohdissa luonnettakin. Cox on salannut perheeltä jopa sen, että hän... osaa uida. Koska hänellä on arpia.


Keskiarvo 7 jakson jälkeen:


< Jakso 6/39 --- Jakso 8/39 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jodie Foster on uusi... Blackie Lawlessin W.... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova