Tuorein sisältö

Star Trek: Picard 3-9: jos näin isot käänteet eivät vakuuta, Star Trekiä ei tarvitse enää katsoa

14.04.2023 klo 23.00 | Luettu: 1992 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 9:
Võx


Varoitan juonipaljastuksista.

Johdonmukaiselta vaikutti viimeksi tämän kauden 6. jakso. Pari viikkoa tyhjäkäyntiä kumosi sen pinnallisen saavutuksen, joka on toki uusittavissa.

Olen toivonut hartaasti, että sarja tietää, mitä se tekee, vaikka sarja kusee juosten. Ensi viikolla saattaa vahvistua, että sarja sontii rappusia alas kierien.

1. kausi: Picard kuolee ja muuttuu robotiksi, kun robottien oikeuksista keskustellaan. 2. kausi: borgien aikanaan kyborgiksi muuttama ja borgien aikamatkajuonet kertaalleen estänyt Picard kohtaa teemat uudestaan. 3. kausi: Picardin kukkomainen poika tupsahtaa tyhjästä ja paljastuu loppumetreillä - juuri nyt - uuden ajan borgiksi.

Suostuisin elämään komerossa kirjoituskoneen ja ämpärin kanssa, jos saisin oikolukea tämän, tökerösti luonnostellun ideakokoelman. Olisi mahtavaa saada tämä rimmaamaan. Ensimmäinen muutos: jos poika on tuntemattomasta syystä aina kokenut, että borgimainen yhteisöllinen ajattelu on oikein, hän ei jumalauta ole mikään perkeleen kukkoilija, jota kaikki ovat verranneet Han Soloon.

Picard pojalle: nyt kun oivalsimme, että tahdot olla muurahainen kuningattaren keossa, järjestimme sinulle turvallisen laitospaikan. Solo: eiku, *****, mä, *****, ratkaisen tän, *****, ihan itte *****, älä ala faija aukoon, *****.

Nuori James Dean ryhtyy borgiksi kapinoidakseen. Ei piip.

Muuta? Juu - kyllähän siis, jep! On isoja käänteitä, irtonaisia hyviä ideoita ja aggressiivista nostalgiaa. Universumi räjähtää. Syleilisin b-luokan aromeita, jos tämä olisi edes löysällä tavalla hallittu alku tarinalle, mutta epävireisistä signaaleista johtuen en katso enempää, jos tämä lähipäivinä paljastuu salaa haudotun uuden saagan aluksi.


Keskiarvo 29 jakson jälkeen:


< Jakso 3-8 --- Jakso 3-10 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sarah Michelle Gella... Kirjalähde: Remu soi... >

Keskustelut (2 viestiä)

manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

14.04.2023 klo 23.06 4 tykkää tästä

Osittain samaa mieltä, mutta silti tuli tippa silmään yksistä lavasteista.
lainaa
Ari

15.04.2023 klo 00.50 2 tykkää tästä

olipa todella tyhmä arvostelia sarja kunnioitaa yhtä kaikkien aikojen parasta sarjaa oli ilo nähdä pitkästä aikaa oikea enterprise alus
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova