Tuorein sisältö

Star Trek: Picard 3-8: kuolemien kumoamista ja kuolemien kumoamisen alustusta

13.04.2023 klo 23.30 | Luettu: 822 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 8:
Surrender


Ikäraja: 16-18. Pahis: käkättää kuin Pikku Kakkosen noita-akka (tai Nicolas Cagen äiti?). Kun panoksia nostetaan loppusuoran kunniaksi: noita posauttaa satunnaisen sivuhahmon keijupölyksi pistoolilla, vaikka akka edustaa muodonmuuttajia, jotka voivat soluttautua kaikkialle ja kääntää galaksin sankareita vastaan.

Enkö jo katsonut tämän? Mietin sitä varsinkin kun vihjailu Picardin pojan ihmeellisyydestä jatkui. Jos sarjan tiivistäisi leffatrilogiaksi, viimeinen osa panttaisi perusteita, kun jäljellä on puoli tuntia. Samaan aikaan vanha miehistö viimeinkin päätyy samaan tilaan.

Sarja toimii malliesimerkkinä siitä, kuinka nämä saagat ylikäyttävät "äärimmäisiä uhkia" ja alikäyttävät merkittäviä kuolemia ja muita uhrauksia. Monesti kuollut, 80-vuotiaan näyttelijän tulkitsema robotti ryppynen hakkeroi "Enterprisen" noin vaan ja nyt hän käy päässään skitsofrenisen väittelyn kumotakseen tilanteen... Kirjoitinko saman viimeksi? Uutta on se, että Data virallisesti eheytyy taas, mikä on niin mälsää, että Picard kysyy suoraan, eikö luonnollinen kuolema enää kiinnostakaan. Herrasmiehenä Data antaa käsikirjoittajalle synninpäästön. Iskisipä hän silmää kameralle.

Noita ammutaan avaruuden tyhjiöön. Hän jäätyy. Hän hajoaa palasiksi. Hänen aluksensakin posahtaa. Noita koostuu nestemäisestä sonnasta, joten oletan yhä, että hän eheytyy kuin Hot Shots kakkosen Saddam Hussein.


Keskiarvo 28 jakson jälkeen:


< Jakso 3-7 --- Jakso 3-9 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Toto-leiristä uutta ... Harry Potter -kirjat... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova