Tuorein sisältö

Succession 18/39: Adam Sandler istuisi saumattomasti ainakin tähän jaksoon

02.07.2023 klo 23.00 | Luettu: 1184 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 8:
Dundee


Tämäkin jakso kertoo - sanotaan se yhdessä, lapset - kissanristiäisistä. Brian Coxin vuosia firman johdossa juhlitaan, joten kaikki ovat taas samassa tilassa: nyt Skotlannissa. Paikalle vääntäytyy velikin, vaikka hän pitää Coxin korruptoituneita uutisia Hitlerin tekoja pahempina. Cox on hömelön setämäisellä tuulella, joten sähinä "ylläpitää tasoja".

Pennut yrittävät savustaa ulos isän uuden hoidon Rhean ennen kuin nainen nimetään uudeksi toimitusjohtajaksi. Keu keu: he tylyttävät Rheaa demokraatiksi ja manipuloivat hänet lausumaan pari nimeä maljapuheessa, mitä Rhea ei tekisi, jos hän olisi kunnioitettava hahmo ajatustoiminnalla. Sen verran nerokas Rhea on, että hän tajuaa kehuskella kaikkia. Pim - nyt Coxin pojat eivät jaksa kiusata häntä. Toki asiaan vaikuttaa poikien kauna siskoa kohtaan.

Seuraava skandaali on tulossa. Väitetysti tuleva toimitusjohtaja revitään kappaleiksi, vaikkei kukaan ole aidosti edes raapaissut Coxia. En kommentoi sitä, miten todellisuus toimii, mutta satu on laimea, kun sisko innostuu tukemaan Rheaa tässä tilanteessa. Rhea on aito tulokas, joten millä perustelulla hän saa syyt niskaan?

Hahmot ovat tarkoituksella epämiellyttäviä ja kausi on loppusuoralla, joten en uskalla sanoa, että tämä on laimein jakso tähän mennessä, kun selvennykset varmasti ovat kulman takana. Etanan karismalla siunattu veli on sietämätön onnellisena, energisenä ja räpätessään, mutta onni ehtii rakoilla, mikä ruokkii toivoa.


Keskiarvo 18 jakson jälkeen:


< Jakso 17/39 --- Jakso 19/39 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Onko tässä Tuska Fes... Indiana Jones ei ole... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova