Tuorein sisältö

Succession 36/39: päätin sitten juhlia loppiaistakin, jotta sain kutsua Pentin meille puhumaan paskaa

07.01.2024 klo 23.55 | Luettu: 622 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 4 - Jakso 7:
Tailgate Party


Vieläkö sarja jatkuu?

Maneerimaisten kissanristiäisten syynä ovat nyt presidentinvaalit (taas). Koska teema saa yli 1. lauseen, ehdokasveljelle naureskellaan (taas). Pääjuoni on yhä ruotsalainen nurkanvaltaaja. "Emotionaalinen ydin" on taas siskon aviokriisi.

Ruotsalainen on kutsumaton vieras. Sehän yllättäisi, ellen tietäisi, että näyttelijät nukkuvat kahdessa pakussa, jotta kaikki on helppo kärrätä uusimpaan saliin. Illan mittaan ruotsalaisen ongelmat paljastuvat, joten häntä salaa tukevaa siskoa ahdistaa ja veljet pääsevät juonimaan. Siskon takinkäännöt ovat laimeita, mutta selvästi suku on häntä sorsinut.

Sisko & siippa ovat löytäneet toisensa taas, joten he riitautuvat taas. Katselurytmini on eksoottinen, kun jätin kausien 3 ja 4 väliin viikon ja nyt edellisestä jaksosta on kolme, mutta tämä juoni varmasti voisi olla terävämpi. Kausien välissä pikakelattiin etäännyttävästi. Sitten peruutettiin, ja nyt se kai arvotaan nopalla, miten parilla menee. Mutta: hyvin näytelty! Taas.

En tahdo Donald Trump -sarjaa, mutta ottaisin kernaasti sarjan, joka tasapainottelee ovelasti vertauksien välillä. Kun pressajuoni saa tovin, erehdyn aina funtsimaan, että päähenkilöt vaikuttavat Trumpin perheeltä, vaikka heidän firmansa muistuttaa Fox Newsiä. Siitä en ole enää varma, ovatko tekijät huomanneet samaa.

Ruotsalaisen tiimiin kuuluu Vikings: Valhallan riemastuttavan reteä psykoparta ja ääripohjoismainen PR-henkilö, joka vihaa ihmisiä. Jo tämä on jotakin (sarjan voisi aloittaa kehnommilla eväillä), joten on vaikeaa olla vihainen, mikä on turhauttavaa.


Keskiarvo 36 jakson jälkeen:


< Jakso 35/39 --- Jakso 37/39 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Käärijä ja Häärijä T... 'Taas tutkin peilist... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova