Tuorein sisältö

Carnival Row 2-8: menee puoli tuntia selittää, että mutka vedettiin suoremmaksi kuin oletit

17.04.2023 klo 23.00 | Luettu: 741 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 8:
Facta Non Verba


Varoitan kai juonipaljastuksista ikään kuin ne jotakuta enää haittaisivat.

Pässiherra on teleportannut kotiin, mutta reissu selitetään puolen tunnin takaumalla, mikä on tapa ohjata huomio muuhun kuin kävelemiseen. Useimmat leffat kadehtivat varhaisen kiihkoilun tuotantoarvoja. Pässi ja pikkuvaimo ehtivät myös pohtia kermapyllyjensä toimintaperiaatteita hiljaisemmin. Kiva, mutta sitten sarja taas hätäilee loppua kohti (tuotantoarvoista järkyttyneen) pomon päätöksellä.

Huokaus. Naisen rasistiveli ehtii vielä vaikuttaa tunnelmiin. Teknisesti hän teleporttasi siskon luo äsken, ja nyt hänkin kuolee pois häiritsemästä. Pitäisi uskoa hahmojen perintöön, mutta tärkeämpien raatojen merkitys unohtui jo. Heti kuoleman jälkeen kommarit ottavat sankarit kiinni ylentääkseen heidät diplomaateiksi, koska niin sanotaan, joten siinä on heille heti muuta miettimistä.

Kunnioitan asetelmaa, jossa pässi & pikkuvaimo avoimesti provosoivat kotipitäjän hienohelmoja, vaikkeivät he ole toipuneet traumoistaan, mutta tilanteiden välistä puuttuu kausi tai pari. Vastaavasti en naureskele Orlando Bloomille, joka on järkyttyneempi kuin urallaan aiemmin, koska joku, josta en muista mitään, meni kupsahtamaan viimeksi.

Sarja ns. alustaa tilannetta, jossa se kehtaa todeta sotien ja kansanmurhien päättyneen kohtausten välissä. Se toimii, jos matka on tiukan intiimi, mutta monien hahmojen intohimot ovat yhä "mysteereissä". Joku terroristi vielä pettää toisen ennen kuin sota haihtuu ilmaan. Mystistä?

Silti tätä katsoo.


Keskiarvo 16 jakson jälkeen:


< Jakso 2-7 --- Jakso 2-9 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kate Winsletin dikta... Progemetallisti Rive... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova