Tuorein sisältö

Kraven the Hunter on Sonyn ensimmäinen korkean ikärajan Marvel-elokuva

25.04.2023 klo 20.10 | Luettu: 1118 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

"V**** joo, sillä on korkea ikäraja", kertoo Aaron Taylor-Johnson CinemaCon-tapahtumassa.

Kyse on elokuvasta Kraven the Hunter, jossa Taylor-Johnson näyttelee taitavaa metsästäjää, joka tunnetaan Spider-Manin vastustajana. Leffa sijoittuu Sonyn hallitsemaan ja Venom-elokuvien aloittamaan jatkumoon. Venomin tavoin Kraven esitetään antisankarina, joka mäiskii itseään pahempaa porukkaa.

CinemaCon-yleisö on nähnyt ensimmäisen trailerin. Siinä Kraven puukottaa palkkasotureita niskaan ja puree yhdeltä nenän irti, joten semmoiseen ikärajaa tarvitaan.

Traileri paljastaa Russell Crowen näyttelevän Kravenin isää, joten V2.fi:n vanha ennustus on oikeilla jäljillä. Sarjakuvissa Kraven eli Sergei Kravinoff on huomattavan pitkäikäinen ja hänellä on poikia. Tämänhetkisen tiedon mukaan Taylor-Johnson näyttelee Sergeitä eli teknisessä mielessä alkuperäistä Kravenia, mutta tavallaan Crowe näyttelee "vielä alkuperäisempää Kravenia", sillä myös hänen hahmonsa on metsästäjä.

Jos Crowen hahmo paljastuu roistoksi, leffalla on mahdollisuus tarjota "aito", maailmaa nähnyt ja karismaattisen katala Kraven, vaikka nuori Kraven pyrittäisiin myymään sankarina. Tämä oli se ennustus.

Ensi-ilta on syksyllä.

Kuvassa on Taylor-Johnson elokuvassa Outlaw King.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Denzel Washington ta... Köyhän miehen Duke N... >

Keskustelut (1 viestiä)

fhosksjfjsjsnjdnajd

25.04.2023 klo 22.42

niin ja sit nuori kraven tappaa tai kaannyttaa sen oikeen kravenin eika taas ehtiny koskaan kohtaan hamista. onhan naa tulkintoja mut helvetti hamiksessa oli parasta kun se aina ihmettel8 mika elaintarha taa o ku taas joku uus pahis kay niskaa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova