Tuorein sisältö

Perry Mason 2-8: merkittävänä erona Vares-saagaan, linnaan päätyy oikea mies

28.04.2023 klo 23.00 | Luettu: 807 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 8


1. kausi käsitteli mm. kulttia, mikä soi pontevaa tekemistä sisar Tatiana Maslanylle sikäli kun muistan. On kiintoisaa nähdä, miten vetelä ja muodoton, satavuotiaisiin yhteiskunnallisiin kriiseihin suurpiirteisesti viittaava 2. kausi kuvionsa päättelee. Hokemani mukaan Carnival Row -sarja osaa yllättää kausien lopussa, joten kyky vakuuttua löytyy yhä.

Eräänlainen Miitta-täti (kuvassa), jota en luultavasti ole maininnut aiemmin, profiloituu pääpiruksi, joka on kiristänyt ja kenkkuillut. Hänen kätyrilleen sanotaan, että älä jaksa, joten ei se jaksa. Yleistä syyttäjää piinanneet fotot poistetaan yhtälöstä. Nyt mahdollistuu se, että murhaaja (Perryn asiakas) myöntää syyllisyytensä ja saa köyden sijaan häkkiä. Hurraa.

Kaudella oli nelisen tuntia aikaa painottaa, että vaikka syytettyjä on kaksi, vain toinen painoi liipaisinta. Ilmeisesti toisen kaiffarin "yllättävän vapautumisen" on tarkoitus pudottaa taakka sydämeltä nyt.

Miitta-täti on naissankarin tuttava. Paras kommenttini siitä on nyääh. Miitta ehkä joutuu vastuuseen jostakin. Sehän ei ole puolustusasianajajien ydintavoite, joten loppu.

Tyydyttävintä on se, että mestari Perry Mason joutuu itse vankilaan, koska hän piilotteli murha-asetta. Se on yritys tehdä jotakin omaa ja särmikästä vanhalla hahmolla, mutta en ole aiempiakaan yrityksiä siunannut, joten lausun monotonisesti "hah" tämän farssin "suurenmoiselle" "huipennukselle", häs-täg sarkasmi. Tehdään nyt nyrkkeilydraama, jossa Mike Tyson tyrmätään aina ensimmäisessä erässä, kunnes hän puree oman korvansa irti.


Keskiarvo 16 jakson jälkeen:


< Jakso 2-7

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Michael Fassbender p... Ensisilmäys Twisted ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova