Tuorein sisältö

FUBAR 1-3: True Liesin isä-tytär-versio etenee strippaamiseen

29.05.2023 klo 21.30 | Luettu: 790 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 3:
Honeyplot


Isä ja tytär saivat idioottimaiset magneettiliivit parisuhdeterapiassa, joten "luonnollisesti" isä pakkasi ne mukaan, kun he lähtivät pelastamaan maailmaa. Odotuksien on tarkoitus olla sillä tasolla, että pommijunan pysäyttäminen liivien avulla tuntuu nokkelalta. Unohdin jo, tarvittiinko edellisen kriisin mitätöimiseen ideaa lainkaan, joten nyökkään idean olemassaololle.

Yhteispeli huoltaa suhdetta. Kiva, mutta nyt nämä alfat liittoutuvat nörttejä vastaan ihmissuhdekomediavaiheessa. Tytär on astetta myönteisempi isälle, joka ei pidä hänen pehmomiehestään. Samaan aikaan alfalesbo yrittää tehdä "40-v ja neitsyet" eli ylipuhua kaverinsa luopumaan leluista naisten vuoksi. Naisia riittää. Täydellistä, sinulle oikeaa lelua kuten Storm Collectibles -firman Sheeva-figuuria joutuu odottamaan vuosikymmeniä.

Uudessa tehtävässä tytär joutuu viettelemään kohteen, kun kohde paljastuu mieheksi. Ennen sitä nainen kiukkuilee sovinistiselle kollegalleen, mutta könsikkäällä "onkin tasoja", joten meillä on tässä taas akka kolmiodraamassa, jossa ei voi tietää, valitako metroseksuaali pesäpallokeiju vai sheivattu ihmissusi.

Naljailu on mukavaa. Käytännössä se olisi särmikästä, jos alfat oivaltaisivat kaipaavansa toisiaan, eikä harhaisia katsojia jätettäisi romanttiseen psykoosiin.

Tytär ei ole kokenein femme fatale, mutta hän hoitaa homman aluspöksyissä keikistellen, isän kauhistellessa videokuvaa valitettavan vaisusti. Sarja on True Lies -kopio. Tiedämme kaikki, mikä klassinen kohtaus jää pois, kun True Liesista tehdään isä-tytär-versio, joten jos se ei jääkään, parodian nälkä herää.


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 1-2 --- Jakso 1-4 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< John Wick 5 on viral... JVG palkittiin jälle... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova