Tuorein sisältö

The Idol 1-3: et vain tajua, että sarja on paskaa tarkoituksella, inttävät tekijät

19.06.2023 klo 21.00 | Luettu: 1446 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 3:
Daybreak


On taas aika nauttia dialogista tyyliin:

- Vilkaisepas, minkälaisen typykän kanssa tulin tänne! Onko teillä myytävänä mitään yhtä kaunista kuin hän?
- On.

Jäämme odottamaan tekijöiden selityksiä. Tuo oli noloa tarkoituksella kuten viimekertainen seksikohtaus kuulemma?

Tedros on pyrkyri ja nilkki. Häneen ihastunut pop-idoli on sekaisin. Idolin tiimi ylläpitää sarkasmia, mutta hyvää kerrontaa se ei ole, että päähenkilöiksi profiloituvat pöpit, joihin ei voi samaistua. Edellisen jakson seksikohtaus oli roskaa, koska on luonnollista yrittää samaistua etualan väkeen, vaikka he olisivat roistoja.

Moses Sumneyn näyttelemä Izaak on Tedrosin kätyri ja tukkansa valkaissut puupää muikelo, mutta hän on seksikäs. Sumney olisi loogisempi Tedros kuin karismasta vapaa The Weeknd. Jos aiot käsitellä päähenkilönä vaikkapa Petteri Orpoa, on nokkelaa tehdä hänestä astetta viettelevämpi itsellesi. Jos sanot suoraan, että Orpo on äärioikeistolainen paskaläjä, jota vaimo rakastaa, kritisoit faktoilla lähinnä vaimoa. Se on sallittua - ja otsikko on Vaimo -, mutta syyn pitäisi avautua.

Jakson alku yrittää myydä sen itsestäänselvyytenä ilman perusteluja, että Tedros kaappasi jo idolin elämän. Hyväksykäämme, että 2-3 jaksoa jäi välistä, jotta voimme keskittyä siihen, mikä pitää farssin viriilinä. Tedrosin kultin itsemurhahipit ovat kiinnostavia kuin idolin tiimin sarkasmiporvarit. Siinä olisi visio, jos päähenkilöt haihtuisivat häiritsemästä.

Pitäisikö idolin tehdä nettiin vuotaneesta spermakuvasta albumin kansi? Hei: myös Jennifer Lawrence valitteli skandaaliaan ja teki omilla ehdoillaan pari alastonkohtausta, jotka kommentoivat itsemääräämisoikeutta. Öh, mitä? Sarja toistaa: pitäisikö idolin tehdä nettiin vuotaneesta spermakuvasta albumin kansi ihan oikeasti?

On lisää. Se johtaa vastaavaan banaaliuteen. Olen kiinnostunut ainakin omasta sarkasmistani, mutta 45 minuuttia tuntui 2 tunnilta.


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 1-2 --- Jakso 1-4 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kaija Koo kahden kuu... Loitsut lentävät ja ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova