Tuorein sisältö

Futurama sai jälleen jatkoaikaa: pian alkava 8. kausi trailerissa

27.06.2023 klo 21.10 | Luettu: 1025 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Futurama aloittaa 8. kauden heinäkuussa, kun 7. kauden päättymisestä on lähes 10 vuotta. Ensi-ilta on Hulussa. Oletettavasti kausi saadaan pian myös Euroopan Disney+ -palveluun, joka esittää vanhoja jaksoja.

Vaihtoehtoisiakin laskutapoja löytyy. 5. kausi on tavallaan historian vääristelyä: sarja päättyi 4. kauden jälkeen, mutta pari vuotta myöhemmin tehtiin neljä DVD-elokuvaa, jotka myöhemmin leikattiin jaksoiksi. Kaudet 6 ja 7 tehtiin pari vuotta elokuvien jälkeen. Molemmat jaettiin kahtia, joten ei ole ihme, jos sormesi sanovat, että seuraava kausi on jo kymmenes. Tai yhdeksäs? Tai erään tuoreen otsikon mukaan jo yhdestoista?! Pih.

Myös uusi kausi on jaettu kahtia. Tänä vuonna tiedossa on 10 jaksoa. Toiset 10 ovat työn alla.

Tutut ääninäyttelijät ovat mukana. Benderin ääni John DiMaggio sai aikaan kohinaa viime vuonna kieltäytymällä paluusta aluksi. Hän vaati parempaa palkkaa. Hän ei tahtonut loukata kollegoja ja faneja, vaan hänen mukaansa kyse oli itsekunnioituksesta: hänen alansa riistää työntekijöitä. Myöhemmin hän kirjoitti nimensä paperiin. Hän paljasti, että vaikkei hän saanut lisää rahaa, hän sai "arvostusta" ("lot of respect"). V2.fi:n keksimien tietojen mukaan Petteri Orpo oivalsi heti, että arvostuksella ratkeaa myös sairaanhoitajien vaikea tilanne (A-Studio 21.6.).



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Patrick Stewart taht... Kuopio Wine Festival... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova