Tuorein sisältö

The Idol 1-5: muukalainen vastaan saalistaja - kumpi tahansa voittaa, me häviämme

03.07.2023 klo 22.20 | Luettu: 936 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 5:
Jocelyn Forever


Kausi päättyy. Osaan viimein tiivistää olennaisen. The Idol on tarkoituksella huono satu ahneista ja perversseistä pintaliitäjistä kuten Paul Verhoevenin Showgirls. Kumpaakin saa kuvailla myös aidosti huonoksi. Ero on se, että Verhoeven tuntee ihmiset paremmin kuin useimmat ja hän on sekä inhimillinen että säälimätön, kun taas The Idolin on ohjannut ja kirjoittanut liskoihminen kokkelipsykoosissa.

Jakson alussa idoli Jocelyn vaihtaa taas persoonallisuutta kuin lisko nahkaa. Melkein luulin, että hän on pelannut neliulotteista shakkia. Hän tiesi totuuden Tedrosista ja altisti itsensä täysmulkulle luodakseen biisin kokemuksen pohjalta? Ei. Joo. Ei. Luin edellisen jakson juonitiivistelmän (en tosiaankaan omaani) ja opin, että välirikolle on syykin.

Sarja ei ole pohjustanut mitään kunnolla. Nyt Jocelyn ilmoittaa kaappaavansa Tedrosin kultin. Tedros jää istumalakkoon. Kultti möllöttää. Nämä ***** rappioekstrovertit eivät siis vaivaudu käsittelemään kriisiä loppuun, vaan pian Jocelyn ja Tedros emännöivät/isännöivät kilpaa tilaisuutta, jossa kultin jäsenet pyörittävät persettä ja laulavat musiikkipomoille.

Sarkastiset pomot puhuvat juurikin kultista, mutta innostuvat kiittelemään perseitä ja musiikkia, joka kuulostaa dildokuurilla viikon olleen Barbien kimeältä ripulilta. Jakso on niin epävireinen, että se on jo ahdistavaa. Katsoisin kernaammin Aliens vs. Predator kakkosen kahdeksanvuotiaana keskellä yötä, koska ne ovat turvallisuuden tunteita ylläpitäviä ihmisiä, joiden naamat syöpyvät puhki.

Väitetysti Tedrosia höykyytetään kunnolla kohtausten välissä, joten nyt hän on olevinaan altavastaaja? Ja sitten Jocelyn ilmoittaa rakastavansa häntä? On olemassa niin huonoja tarinoita, että ne ovat jo hyviä. Tämä on niin kivulias, ettei tämä enää edes satu. En muista miten biologia toimii, joten vertaan tilannetta siihen, kun Darkmanissa pahasti palaneen sankarin kyky tuntea katkaistiin tarkoituksella.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


Lopullinen arvosana 1. kaudelle:


< Jakso 1-4

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uskomatonta, Tuskan ... Ghost julkisti somes... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova