Tuorein sisältö

Hugh Jackman pukeutuu keltaiseen ensimmäisessä Deadpool 3 -kuvassa

10.07.2023 klo 22.25 | Luettu: 5158 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Hugh Jackman vannoi, ettei hän palaa Wolverineksi, koska Logan oli tyydyttävä päätös pitkälle matkalle hänen ja monien fanien ja kriitikoiden mielestä. Ryan Reynolds tahtoo Jackmanin palaavan Wolverineksi niin kovasti, että hän teki ruikuttamisesta Deadpool-leffojensa juonen.

Lopulta Jackman heltyi. Herrat seikkailevat yhdessä ensi keväänä elokuvassa Deadpool 3, joka tavalla tai toisella kytkee X-Men-universumin Marvelin elokuvauniversumiin.

X-Men-jatkumoon kuuluu useita hetkiä, jotka lupaavat jotakin sarjakuville uskollista, vaikka studiopomot suhtautuivat "liialliseen uskollisuuteen" nihkeästi vuosituhannen alussa. Ensimmäisessä X-Menissä Wolverinelta kysytään, pukeutuisiko hän mieluummin keltaiseen. The Wolverinen poistetussa kohtauksessa hän pääsi peräti vilkaisemaan klassista pukua.

Reynoldsilla on sormensa pelissä jopa Deadpool-leffojen mainoskampanjoissa, joten annetaan hänelle aplodit siitä, minkä ensimmäinen kuva vahvistaa.

Jos leffasta ei löydy ketsuppi ja sinappi -vitsejä, Reynolds ansaitsee aplodit myös trollaamisesta? Sellaisiin tällainen kombo tapaa johtaa.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ken on miekkosista k... Amerikkalainen indus... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova