Tuorein sisältö

Secret Invasion 5/6: Tehtävä Suomessa, Nick Fury

19.07.2023 klo 23.00 | Luettu: 2478 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Minisarja - Jakso 5:
Harvest


Lopussa Nick Fury varautuu huipennukseen lataamalla pistoolin. Hän heittää toverille pari sieluaan avaavaa kommenttia, jotka unohdin, mutta joista pidin. On helppo olla iloinen Samuel L. Jacksonin puolesta, sillä hän on vaikuttanut motivoituneelta mm. toivoessaan, että Fury esiintyy kaikissa leffoissa.

Episodin toiseksi merkittävin juttu on Suomi. Suomea puhutaan Suomessa. Ooh, uuh. Ihi-hiih. Tms.

Mainittu toveri on viehättävän ilmeikäs, jos pidämme myös Wallace & Gromitista. En ollut perillä siitä, onko hän roisto vai toveri ennen kuin hän Furyn tapasi. Parempi toveri kuoli. Muijastaan Fury ei vaikuta kiinnostuneelta. Pakollisessa toimintakohtauksessa muija ilmoittaa, että hän voisi jo kuolla, mutta ei hän onnistu.

Pääroisto pelaa upporikasta ja rutiköyhää. Hän on suututtanut osan alaisistaan. Hän yllyttää Yhdysvaltoja iskemään leiriinsä Venäjällä, jos maailmansota vaikka syttyisi. Hän tahtoo lisää supersankarien geenejä parannellakseen itseään. Nyt kun tuon kirjoitin, aloin kiinnostua siitä, mutta: jakso sijoittuu hylättyihin varastorakennuksiin. "Salaisen invaasion" pitäisi olla parin vuoden satu, mutta Marvelin minisarjalla on taas vaikeuksia venyä edes 30 minuutin lukuihin.

Fury on lavastettu roistoksi joutavasti kuin Mission: Impossiblessa. Tv-uutiset tiivistävät tilanteen: kansallissankari Furya epäillään sekä kollegan tappamisesta ilman syytä että osallistumisesta muotoa muuttavien ufomiesten tempaukseen. Murhaaja-Fury siis takuulla on aito Fury! Mutta yritäpä nauraa tuolle. Et ehdi.


Keskiarvo 5 jakson jälkeen:


< Jakso 4/6 --- Jakso 6/6 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Netflix on perunut n... Sipe Santapukki komm... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova