Tuorein sisältö

Poseidonin poika Percy Jackson yrittää uudestaan Disney+ -sarjassa: ensimmäiset julisteet

26.07.2023 klo 21.10 | Luettu: 837 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Elokuvat Percy Jackson salamavaras ja Percy Jackson: Hirviöidenmeri menestyivät kutakuinkin yhtä hyvin, mutta salamavaras ei ollut hitti ainakaan perinteisten laskukaavojen mukaan, joten suosion oli tarkoitus kasvaakin. Studio 20th Century Fox jätti leikin kesken. Kirjailija Rick Riordan on suoltanut Percy Jackson -romaaneja ja samaan maailmaan sijoittuvia seikkailuja jopa useammin kuin kerran vuodessa, joten laajalle näytellylle saagalle on suuntaviivat.

Foxin ostanut Disney tarjoaa uuden version ensi vuonna: Percy Jackson and the Olympians on Disney+ -sarja, joka alkaa 8 jakson mittaisella kaudella. Riordan itse ehdotti tv-sarjaa Disneylle, ja hän on sarjan tuottaja. Keskeisiin tekijöihin lukeutuu myös James Bobin, joka on ohjannut Disneylle mm. elokuvat The Muppets (2011) ja Liisan seikkailut peilimaailmassa.

Percy Jackson on tarinan alkaessa 12-vuotias poika, joka saa tietää olevansa puolijumala: itsensä Poseidonin poika. Häntä syytetään Zeuksen salaman varastamisesta. Ensimmäiset julisteet esittelevät myös Athenen tyttären Annabethin ja Groverin, joka on satyyri.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ilosaarirock muistel... Qstockin lauantain p... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova