Tuorein sisältö

Succession 23/39: mä olen tän kylpylän päällikkö, virkkoi maaninen saunaklonkku

31.07.2023 klo 23.15 | Luettu: 1029 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 3:
The Disruption


Kuvittelen aina omiani. En tahdo, joten olen kärsimätön, kun Kendall jatkaa maanisella linjalla, vaikkei maanisdepressiivisyydestä ole saatu lääkärin diagnoosia. Hän on voittamaton! Hän pärisee! Hän ei kommentoi tapausta, jonka vuoksi hän masentui & voi masentua uudestaan. Ja hän oli todella masentunut. Hän käytti huumeita. Joita hän ei tarvitse enää! Jii-haa!

"Itseluottamus on karismaa", paitsi jos hymy on kemiallinen häiriö. Näyttelijä myi jäykkyyden, joten on komeaa, miten lepäävään ilmeeseen kuuluu nykyään mairea virne - paitsi jos syy on se, että sarjan tekijät vaihtuivat? (Ymmärrän, jos eritteisiin fiksoitunut kirjoittaja potkittiin ulos, mutten välttämättä sitä, miksi insesti- ja perhejuhlamyönteinen palkattiin tilalle? Ehkä kukaan ei vaihtunut.)

Kendall janoaa palautetta! Hyvää ja pahaa, kertokaa se kaikki! Hymyä koetellaan, mutta se ei hyydy vielä. Perhefirman sisällissodassa kapinallinen voi käppäillä pääkallopaikalle rahvaan ja aatelisten ihmetellessä. Heh heh!

Koska en tiedä, onko tämä tarina mielenterveydestä vai politiikasta, koen katsovani luontodokumenttia: poloiset elukat eivät tiedä, mitä he tekevät. Kun tarjolla on ylimielisyyden tunteita, suuni ei ole tuohesta, joten "luontodokumentti" on pitkälti kehu.

Pääjohtaja Brian Coxin teräviin hetkiin lukeutuu lausunto, jonka mukaan hän ei halua palveluksia (esimerkiksi Yhdysvaltain presidentiltä) vaan omaa rauhaa. Lausunto ei tarvitse senkään vertaa kontekstia kuin jakso tarjoaa. Lopussa FBI ratsaa firman.

Entä Kendall? Huuli väpäjää, kun sisko lopulta puhuu hänen mielenterveydestään julkisesti, mutta päihdeongelmat sotkevat signaalit osittain.

Duality of man: katsoisin mieluiten piirrettyjä musikaaleja, mutta kolmen Witcher-päivän jälkeen tämä aikuisten satiiri kutkutti taas. Pettyä ehtii myöhemminkin.


Keskiarvo 23 jakson jälkeen:


< Jakso 22/39 --- Jakso 24/39 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Red Carpet Festival ... Lordin kosketinsoitt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova