Tuorein sisältö

Alec Baldwin sai töitä

12.08.2023 klo 18.20 | Luettu: 900 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Alec Baldwinin käsittelemä revolveri paljastui aidoksi asiaksi Rust-elokuvan kuvauksissa vuonna 2021. Kuvaaja Halyna Hutchins kuoli ja ohjaaja Joel Souza loukkaantui. Tänä keväänä Baldwinia vastaan nostetut syytteet peruttiin, ja kuvaukset vietiin päätökseen. Uutiskuvassa on Rust. Oletettavasti leffassa yhä ammuskellaan, joten vastuu hyvästä mausta on tekijöillä.

Onko Baldwin pitänyt taukoa? Onko hän epäsuosiossa? Sitä on vaikea määritellä. Baldwin on esiintynyt lukuisissa sivurooleissa tällä vuosituhannella, ja usein kyse on pienistä projekteista. Onnettomuuden ja sen käsittelyn välissä julkaisukalenteri näytti tyhjää, mutta useat Baldwin-projektit ovat parhaillaan jälkituotannossa.

Tämä on varmaa: Baldwin on saanut töitä syytteiden perumisen jälkeen. Hän ja Stephen Dorff tähdittävät Cold Deck -nimistä trilleriä. Se kertoo metsureista, jotka törmäävät huumelaboratorioon metsässä ja päätyvät huumekartellin jahtaamiksi.

Lähdeuutisen kommenteissa suhtaudutaan epäileväisesti siihen, että Cold Deck -leffan tuottajiin lukeutuu Corey Large. Large teki afasiasta kärsivän Bruce Willisin kanssa läjäpäin kökköelokuvia.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Koe ensimmäiset 9 mi... Tara Reid julkaisi n... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova