Tuorein sisältö

Foundation 2-3: munkki Tuck oli vasta maistiainen iloisista veikoista

21.08.2023 klo 22.00 | Luettu: 634 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 3:
King and Commoner


Lisää uusia hahmoja esitellään onnistuneesti. Joten... Voitaisiinko päähenkilöt ja perusidea jättää pois?

En juuri nyt muista, mitä vetoavaa on aaveessa ja ennustajassa, jotka tiuskivat toisilleen, koska he lukivat käsikirjoituksen, mutta eivät ole samaa mieltä siitä, miten seuraavan miljoonan vuoden jokainen minuutti menee. Nyt he tekevät tätä satunnaisen planeetan temppelissä. Vau, siellä on Kalle. Syväjäädytyksestä juuri herännyt ennustaja kehtaa ihmetellä, miten Kalle on hengissä. Kuka on Kalle? Nainen. Ehkä Delfoin oraakkeli.

On kiinnostavampaa, mitä satunnaiset kuolevaiset tulevat tekemään, kun isot voimat törmäävät. Munkki Tuck ja kumppanit ovat tehneet Säätiöstä keskiaikaisen kirkon, mutta heillä on syitä, eivätkä ainakaan munkit vaikuta katalilta. Imperiumi on korruptoitunut, mutta kloonikeisarin versiot ja heitä kaitseva suomalainen robotti noudattavat omaa logiikkaansa ollen aina kiehtovia. Tänään imperiumi lähettää Säätiön kimppuun kertaalleen syrjäytetyn kenraalin. Hänet myydään vaivatta sekä pelurina että sympaattisen haavoittuvaisena kunnian miehenä ikään kuin hän olisi nyt päähenkilö.

Monoliitti lähetti Tuckin jäljittämään mitä lie ryökälettä. Sillekin retkulle kehittyy helposti jopa Robin Hoodin veijarikarismaa, kun konna pikkunäppärästi keinottelee teleportin avulla. Jakson alussa nuokuin. Sähköistävän keskivaiheen jälkeen osasin ottaa huumorilla sen, etteivät ennustajat osaa ennustaa sitä, että Jallu, Ratto vai mikä olikaan tekee aaveesta ihmisen ja lähettää Wild Wild Westin hämähäkin hänen peräänsä. Asimovia!


Keskiarvo 13 jakson jälkeen:


< Jakso 2-2 --- Jakso 2-4 >

Katsottu: Apple TV+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tom Holland on Jak j... Ota haltuun Naantali... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova