Tuorein sisältö

Disney hylkäsi jo filmatun Spiderwickin kronikat -sarjan, mutta sillä on yhä toivoa

28.08.2023 klo 17.30 | Luettu: 661 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Vuosituhannen alussa Hollywood kävi läpi lasten ja nuorten fantasiakirjat löytääkseen uuden Harry Potterin. Nyt Hollywood kokeilee kierrättää tv-sarjoina nekin tarinat, jotka eivät menestyneet elokuvina. Disney panostaa Percy Jackson -saagaan, jonka se peri ostamaltaan 20th Century Foxilta. Percyn tv-sarja alkaa 20. joulukuuta.

Disney on sen sijaan hylännyt Spiderwickin kronikat (The Spiderwick Chronicles) -tv-sarjan. Paramount Pictures teki elokuvan vuonna 2008 (kuvassa). Disney ja Paramount kehittivät tv-sarjaa Disney+ -palvelua varten, mutta Disney on päättänyt keskittyä omistamiinsa aiheisiin. Disney myös pyrkii karsimaan suoratoistoon liittyviä kuluja.

1. kausi on valmis. Paramount kaupittelee sitä muille ostajille. Teoriassa Paramount voi heittää sarjan Paramount+ ja SkyShowtime-palveluihinsa, mutta viimeaikoina verovähennykset ovat alkaneet kiinnostaa studioita enemmän kuin asiakaspalvelu ja tulevaisuus. Spiderwickiä ei ole haudattu vielä.

Spiderwickin kronikat kertoo kaksoispojista, jotka muuttavat mysteerimiehen kartanoon ja tutustuvat fantasiaotuksiin, joista mies on laatinut kirjan. Tv-sarjassa Christian Slater näyttelee pääpahista eli Mulgarath-peikkoa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kun oman kulttuurin ... Disney upotti myös N... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova