Tuorein sisältö

John Woon jouluelokuva tarjoaa väkivaltaa ja villapaitoja: Silent Night -traileri

03.10.2023 klo 19.40 | Luettu: 511 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Laulussa lauletaan "jouluyö, juhlayö" eli "silent night, holy night". Sehän varmasti tarkoittaa, että porukkaa kuolee jouluna. Silent Night on tuleva toimintaelokuva. Sitä ei pidä sekoittaa elokuvaan Violent Night, joka on viime vuonna valmistunut elokuva tappajapukista. Kumpaakaan näistä ei pidä sekoittaa Silent Night, Deadly Night -elokuviin, jotka kertovat tappajapukista. Sen sarjan kuudennen osan nimi on Silent Night. On olemassa myös joulusta ja maailmanlopusta kertova elokuva nimeltä Silent Night.

Silent Night 2023 kertoo miehestä, jonka nuori poika kuolee jengiväkivallan sivullisena uhrina. Mies päättää tappaa kaikki asiaan etäisestikin syylliset jouluaattona. Pyhää vihaa puhkuva mies on menettänyt äänensä, joten ehkä leffalle kannatti tämä nimi valita.

Pääosassa nähdään Joel Kinnaman. Ohjauksesta vastaa toimintagenren legenda John Woo. Woo on pitänyt taukoa amerikkalaisista elokuvista, mutta häneltä on lähiaikoina tulossa myös amerikkalainen versio hänen omasta The Killer -leffastaan. Sitä ei pidä sekoittaa lähiaikoina valmistuvaan elokuvaan nimeltä The Killer eikä muihin elokuviin, joiden nimi on The Killer.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Loud n' Live Promoti... Miracle Workers: End... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova