Tuorein sisältö

Miracle Workers: End Times 6, 7 ja 8: nahkaremmijätkä ei olekaan koira, kuten hän vähän epäili

03.10.2023 klo 23.00 | Luettu: 449 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 4: End Times - Jaksot 6, 7 ja 8:
Olympus, Roland Proudheart
ja Children of Women


Vesi ei maistu, kun kusenpuhdistin on rikki. Villilapset ovat nykyajan rottia. Onneksi maailmanlopun meininkiä pääsee pakoon vanhempien luo utopistiseen lentävään lautaseen. Sillä välin Steve Buscemin hologrammivaimo suuttuu, koska pallomerestä löytyy luita. Buscemi väitti aiemmin, että luurangon paneminen oli kertaluonteinen hairahdus.

Hilpeää. On sääli katsoa monta jaksoa putkeen aikataulusyistä, kun sarja itsekin tietää toimivansa parhaiten pieninä annoksina.

Päähenkilöiden koira näyttää kovasti seksiorjalta ja kuulostaakin heitä fiksummalta asemaansa pohtiessaan. UFO:n setäpuudelien kanssa hengailu ei saa koiraa hylkäämään omistajia, mutta jaksossa 7. hän oppii olevansa aivopesty perheenisä läheisestä kylästä. Ei hätää. Koirista tuli ihmisten parhaita ystäviä, koska he näkivät, mitä ihmiset vaativat hevosilta ja jopa toisiltaan! Eräät mieluiten nuolevat pyllyään koko päivän.

Se taisi olla se merkittävin jännite. Jaksojen 7 ja 8 välissä Daniel Radcliffe unohtaa pahastuneensa, että Geraldine Viswanathan murhaa kokonaisen kylän 7. jaksossa. Geraldine on raskaana, joten: hölmöilyä. Gigolorobotin terminator-vitsit etenevät aikamatkustukseen saakka, joten: hölmöilyä. Laatu vaikuttaa maagisesti laskevan "40-60 minuutin" kohdalla.

Menneisyyden robottifoobikko, jota ei käsitellä, on ilmeisesti End Times -vaiheen huipennus. Uskoa ylläpitävät vahvemmin sekunnit, joina vauvakulttia johtava Buscemi kiukkuilee kuin vauva. Legendan pitäisi olla kerjäämässä Oscaria tai muuta, mutta hyvä näinkin.


Kauden keskiarvo:


< Jaksot 4-3, 4-4 ja 4-5 --- Jaksot 4-9 ja 4-10 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< John Woon joulueloku... Alkemisti- eli Santi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova