Tuorein sisältö

Succession 31/39: keksin vaniljan, joten nyt kunnioitat minua tämän jäätelökioskin führerina!

06.10.2023 klo 23.50 | Luettu: 801 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 4 - Jakso 2:
Rehearsal


Koko jakson ajan etsin koko sarjan pointtia. Miten olisi se, mitä oikeasti tapahtuu? Ei. Kaikki "tarkka" on taustamelua. Mikään "tarkka" ei vaikuta hahmojen onnellisuuteen eikä maailmanjärjestykseen. "Tarkat" sivujuonet kuihtuvat pois "realistisesti".

Yksi runsaasti huomiota saava kysymys on se, onko vanhan pösön sihteerikkö eli seksilelu sovelias uutisankkuriksi. Jos et lue wikistä, kuka hahmo on olevinaan, oikea vastaus on se, ettei kukaan ole seppä syntyessään. Antakaa likalle mahdollisuus! Ei?

Kun Disney osti 20th Century Foxin, Fox News sai jatkaa sekoilua. Enemmän tai vähemmän tai ei lainkaan vastaavasti kihtinen pösö Brian Cox saa yhä pyörittää uutisfirmaa, jos lähestyvät isot kaupat menevät läpi. Hän mylvii alaisilleen Hitlerin intohimolla, että hän on kaikkea muuta kuin uransa ehtoopuolella, joten tiedät uran olevan ehtoopuolella, koska niin oikeistolaisuus toimii. Säälitään taputtajia ennen kuin ajatus unohtuu.

Jokainen jakso kertoo juhlista, mutta 4. kausi temppuilee. Jakson nimi viittaa (ainakin) turhimman pennun häiden harjoitteluillalliseen. Sille ei ole aikaa? Tahtomattani kuulin jo, ettei seuraava jakso nimeltä "häät" panosta häihin, joten kosmisen vitsin aistii jo! Viimeksi pennut eivät saapuneet isin synttäreille, mihin palataan myös! Toisaalta kun harjoittelusta myöhästyvät sisarukset tapaavat turhan veljen, he hengailevat, joten juhlien puute toimii kuten juhlat.

Loppu tarjoaa aineksia yhä luovemmalle ajattelulle, joten en tiedä, mitä kukin meistä miettii. Cox ei ole bisneksen jumala, mutta pennuille vaihteeksi puhuessaan hän on yhdistelmä sellaista ja faijaa, joka jotakin ehkä jopa katuu. Jos uskomme komboon, emme mielestäni usko pentuihin. Kuinka usein Kendallin kehityssuunta on sivuutettu? Roman on taas parodiaa itsestään hokiessaan samoja seksijuttuja. Meh.


Keskiarvo 31 jakson jälkeen:


< Jakso 30/39 --- Jakso 32/39 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Discoveryn suosituss... Amazing Race Suomess... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova