Tuorein sisältö

Loki 2-3: Kang pöllähtäjä 1800-luvun käärmeöljykauppiaana

20.10.2023 klo 22.45 | Luettu: 803 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 3:
1893


Tötteröö. Sekavat säännöt sallivat skenaarion, jossa Loki, Mobius ja kumppanit matkustavat ajassa Chicagon maailmannäyttelyyn ja tapaavat Kang valloittajan variantin. Säännöt inttävät, että vaikka aikamatkat ovat rutiinia, nyt on kiire. Parempi niin.

Tämä Kang on fiksu mutta lipevä humpuukimaakari pöllähtäneellä kampauksella. Hänelle on toimitettu ennakkotietoja hänen kohtalostaan jo hänen lapsuudessaan. Sitten kun multiversumitarinoista päästään eroon, muistamme ne luultavasti itsetyytyväisinä viittauskokoelmina, mutta ovat nämä vähän muutakin. Sketsimäisyys ja kliseisyys eivät tee Kangista vähemmän kiinnostavaa, koska on selitetty, että hän päätyy pääpiirtein samalle polulle lukemattomissa todellisuuksissa. Tämä ei ole kaikki, joten katsotaan rennosti, minne tämä menee.

Jonathan Majors on vangitseva hömppä-Kangina, joka etenee nopeasti charmin kautta petollisuuteen inhimillisyyden säilyttäen. Laimean Ant-Man 3:n jäykkä Kang ei ole pääasiassa hänen syntinsä. Marvel on ajatuksella valinnut monipuolisen kyvyn, jolla ei ole painolastia näyttelijänä. Olisipa hän ihmisiksi siviilissä.

Näennäiseen sketsimäisyyteen istuu piirretty tekoälykello Miss Minutes, joka ehtii vahvistaa olevansa vakaasti luojansa Kangin puolella ja ihastunut. Hän tahtoo oikean ruumiin kuin Pinokkio. Jos fyysinen versio seisoo Kangin rinnalla Avengers: The Kang Dynastyssa, toivon hänen olevan absurdi kuin M.O.D.O.K. mutta vakava: standardinmukainen kehomaalivaimo on liian arkinen universumin mestarille.


Keskiarvo 9 jakson jälkeen:


< Jakso 2-2 --- Jakso 2-4 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tätä hienoa Jannan V... The Boys -sarja Gen ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova