Tuorein sisältö

The Boys 3-3: Donald Trumpit tehnyt Homelander kuulee katsojaluvuista

12.07.2022 klo 22.40 | Luettu: 622 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 3 - Jakso 3:
Barbary Coast


Superhuumetta vetänyt Billy Butcher kyykkii huussissa ja puklaa, joten mainostamani perusidean romahdus ei tapahtunut vielä. Sillä ei tunnu olevan väliä, että hän huumepäissään tappoi, kuten ei vaikuttanut olevan.

Homelander sai uusia valkoisia miesfaneja öyhöttämällä tv:ssä siitä, kuinka eliitti takuulla manipuloi pulliaisia, jos häntäkin eli täydellisyyden perikuvaa kiusataan. Hän ei piittaa pulliaisista, mutta heidän suosionsa on hänelle huumetta kuten Trumpille, minkä hän melkein myöntää. "Se on muiden vika", jos rakkautta ei heru ja hänen on pakko tuhota Yhdysvallat. Näissä vaiheissa on jakson arvo.

Takauma paljastaa kadonneen Soldier Boyn karikatyyrimäiseksi juntiksi, mitä ovat muutkin, paitsi supereita sodassa ihmettelevä naikkonen. Armeijan korvikkeella ei ole kuria tai osaamista edes tosielämän venäläisiin verrattuna. Luokittelen satiiriksi jo sen, jos amerikkalainen supersankari painelee tyynesti sotaan siviilejä teurastamaan, mutta tämä sessio edustaa spedeilyä.

Vesimiehen kopio väittää olevansa muuttunut mies. Hän manipuloi itsensä takaisin supertiimiin, mutta saa katua sitä. Hän tahtoisi lempiä mereneläviä kuin Troy McClure, mutta kun Homelander käskee häntä syömään kalmarin kuin eteläkorealainen, surkea nilkki tottelee. Piruako tuo lause tarkoitti? En tiedä itsekään. Ristiriidoissa ja saastassa on aromeita enimmäkseen pätevien näyttelijöiden johdosta, mutta ehyeksi en tyyliä kiittele.


Keskiarvo 19 jakson jälkeen:


< Jakso 3-2 --- Jakso 3-4 >

Katsottu: Amazon Prime Video

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Emmy-palkinnoista ki... Sinua on varoitettu ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova