Tuorein sisältö

Gen V 1-3: lasermunani aktivoituu tumputtamalla, mutta se ei tarkoita, että olen runkkari

19.10.2023 klo 21.30 | Luettu: 1865 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 3:
#ThinkBrink


Uutisväläys: 30 hahmon pyörittely, vihjailu ja takaumat ovat arvottomia, kunnes toisin todistetaan. Jakson puolivälissä keskeisin mysteeri on yhä se, ovatko syömishäiriö ja itsensä viiltely vertauksia syömishäiriöstä ja itsensä viiltelystä, jos teinit eivät myönnä ongelmaa ja supervoimat aktivoidaan siten. Se voi olla luovaa, jos tökerö "symboliikka" kätkee taakseen muuta, mutten keksi, mitä se on, ellemme tyydy siihen, että on ikävää olla väärinymmärretty. Yhtä kaikki on kiva nähdä kahden tytön elävöityvän ja lähentyvän mm. kun he pissivät yhdessä.

Myös sukupuolta vaihteleva pentu hyötyy simppelisti ajasta. Hän syntyi poikana. Hän tykkää kuksia tyttönäkin. Vanhemmat ovat hyväksyneet sen, että vuosi on -23, mutta varsinkin isä tahtoisi pojan pitävän itsensä miehenä. Simppeliä, selkeää, vetoavaa. Luovaa? Ei -23.

Kun viiltelijä tiuskii muille diivoille, että hän tappoi vahingossa vanhempansa, tyypit summailevat solidaarisesti, ettei kukaan heistä tilannut näitä voimia, jotka ovat peräisin lääkeruiskusta. Kun kutistuja sotkeutuu "pääjuoneen" vierailemalla salatun vangin luona, juttu luistaa heiltäkin. Tältä pohjalta voi tehdä vaikka mitä. Olen mukana.

Inhoan sitä pohjaa, että The Boys -sarjan "saavutuksiin" viitataan vähän väliä. Ironia ei avaudu, kun The Deep on pervo Aquaman, mutta Queen Maeve on 99% Wonder Woman, joten aistin halpakopion aromeita.


Keskiarvo 3 jakson jälkeen:


< Jakso 1-2 --- Jakso 1-4 >

Katsottu: Amazon Prime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< BEHM spotattu New Yo... Acid technon huippun... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova