Tuorein sisältö

Miracle Workers: End Times 9 ja 10: Daniel Radcliffen ura Wolverinena saattaa jäädä tähän

08.11.2023 klo 23.45 | Luettu: 932 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 4: End Times - Jaksot 9 ja 10:
John Christ ja The End


Maailmanlopun meininkiä on tarpeeksi. Komediaversioita ei ole: kun kaikki, mitä tulee tapahtumaan, on tapahtunut, eikä sääntöjä ole, kirjoittaja voi siirtyä reteästi Terminator-Matrixista keskiaikaa vastaaviin tunnelmiin tai vaikka Cats-musikaalin kissojen mätkimiseen. Fallout-fanit tietävät sen. Miracle Workers on antologiasarja, jota kannattaa jatkaa, koska tekijöillä on kivaa, mutta ideat eivät tästä parane, joten miten olisi End Times, 2. kausi? Kiehtovampia ideoita on, mutta ne estää budjetti tai sensuuri.

9. jakso siis lähentelee mytologista maksimihauskuutta? No ei. Ajattelin koko ajan hukattua potentiaalia. Mutta se oli kivaa.

Entinen Mad Max Daniel Radcliffe värvätään heppoisin perusteluin tekoälyn vastaiseen rintamaan. Robotit taas alistavat tutun gigolorobotin puolelleen. Raskaana oleva sotanorsu Geraldine Viswanathan mätkii catseja entisen jenginsä kanssa, koska hän pelkää menettävänsä vapautensa. Silti Max & norsu jatkavat keskiluokkaistumista yhdessä. Loppulausunto:

Robottivallankumous on lusittava läpi kuten brittien hyökkäys toisessa sarjassa. Konflikti on niin heikosti alustettu, että sotanorsun & gigolon avainkohtaus listaa asiat, joihin olisi pitänyt panostaa. Käytännön asiat ovat huolestuttaneet pariskunnan koiraa (jätkää nahka-asussa) mutta eivät muistaakseni robottia (?).

Pih. Pöh. Sanottu pätee silti. Lyhyttä & timmiä Radcliffeä on ehdotettu uudeksi Wolverineksi. Nyt hän saa riehua pelkät kalsarit jalassa "eläimellisessä tilassa" vain koska. Viswa on sitä ihkumpi, mitä kauemmin häntä katsoo. Joviaali Steve Buscemi ei koskaan myönnä slummailevansa. Teema on paras tähän mennessä & jaksot ovat jumalallisen lyhyitä, joten homma ns. toimii.


Kauden keskiarvo:


< Jaksot 4-6, 4-7 ja 4-8

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lisää Hautalehtoa MT... Norjalainen Leprous ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova