Tuorein sisältö

Our Flag Means Death 2-7 ja 2-8: mahtava peräsin ja pullea köli

07.11.2023 klo 21.15 | Luettu: 643 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jaksot 7 ja 8:
Man on Fire ja Mermen


Kyyninen konkari ja innokas tulokas lähestyivät kohtalojen risteyksessä. Katseet roihusivat, mutta he tulivat eri suunnista, joten turvaväli säilyi, kun he ohittivat toisensa. Molemmat vilkaisivat taakseen, yhtäaikaa... Hänkin välittää! Tässä pitää kehittää mielikuva, jossa molemmat rämpivät vastatuuleen harrastaakseen yhdyntää, mutta heti kun kiihkeä rakkaus oli saavuttanut huippunsa, luonnolliset voimat alkoivat vetää heitä erilleen taas, kunnes lopulta kuului *plop* ja side katkesi.

Sillä on lisäarvoa, että kyse on viisikymppisistä miespuolisista piraattikapteeneista, mutta tämä toimisi muutenkin. Mihin romanttiset komediat ovat kadonneet?

Viimeksi huomioin, että vastustajia riittää. Piraatit eivät ole pitkävihaisia, joten päähenkilöt vain palaavat piraattikaupunkiin, jossa Bonnetia juhlitaan Mustapartaa kovempana ammattilaisena. Mustaparta ei virallisesti kadehdi, mutta sitoutumiskammoisena hän väittää ryhtyvänsä kalastajaksi. Änkyrästä ihmiseksi kehittynyt försti tsemppaa Bonnetia pitämään Mustaparrasta kiinni. Sivujuonet sutviintuvat vastaavasti, kunnes britit hyökkäävät.

Hyökkäys on joutava juttu 7. jakson lopussa, mutta lienee luontevinta, että suhteet päätellään kriisissä, joka alleviivaa kaikkien olevan sitä, miltä näyttää. Loppu?

Jatkoa ei tarvita. Kama hitusen liikuttaakin. Ainoa ikävä tunne on se, että lopetus voisi olla lopullisempi. Lopputekstikohtaus on poistettu pätkä puolivälistä? Laimeaa.

Se kai olisi tv-sarjojen taidetta, jos nyt käynnistyisivät sopimusneuvottelut, joiden jälkeen sarja väsää superhomoille rivipiraateille uuden seikkailun ilman alkuperäisiä johtajia. Bonnet & Mustaparta eivät tarvitse muuta kuin ehkä kiikkutuolikohtauksen suhteen sinetiksi.


Keskiarvo 18 jakson jälkeen:


< Jaksot 2-5 ja 2-6

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tuska vahvisti lisää... Nyt sitä on taas luv... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova