Tuorein sisältö

Sweet Tooth 2-6: pommittakaamme kukilla, kun on panttivankeja

26.11.2023 klo 23.00 | Luettu: 644 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 6:
How It Started, How It's Going


Sattumuksilla kuten neljän kuukauden arvostelutauolla on aina arominsa. Erinäiset sankarit ovat yhä hyökkäämässä pahisten tuoreehkoon tukikohtaan, josta furrylapset pitää vapauttaa. Miten tässä voi mennä näin kauan? Pidinpä taukoa tai en, furryt ovat kyykkineet samassa huoneessa koko kauden. Jos he esimerkiksi kävelisivät eteenpäin (muinoin vastustin sitä kliseetä kiivaasti), arvostelutauko tukisi ajan kulua.

Edellisen arvosteluni mukaan tiedemies oli vähällä uskoa vaimoaan, luopua diktaattorin palvelemisesta ja jättää eläinlapset rauhaan, vaikkei hän koskaan keksisi parannuskeinoa mystiseen sairauteen, mutta sitten tiedemies päätti jatkaa tutkimuksia. Tällä kertaa: täsmälleen sama juttu, mutta nyt akka lähtee.

Teinirintamalla teini paljastaa teinille pettäneensä teinin hyvästä syystä, mikä ei tarkoita sitä, etteikö teini-... smurffi voisi smurffata smurffia smurffiin jatkossakin.

Konnia pommitetaan salajuonikukilla useista lentsikoista, joten konnat räiskivät takaisin singoilla! Sillä välin eläinlapset menevät bussiin ja ajavat pois. Voi pahkeinen, oivaltaa pääpahis: avoin sota olikin hämäystä, tms. Hän siis ehtii nähdä, kuinka lapset lällättävät hänelle bussista. Hän vaikuttaa hyväksyvän tilanteen. Vai niin. Loppu? Ei: hän nousee seisomaan.

Tauosta huolimatta kehtaan tuumia, ettei eläinlasten ottoäitiä tai hänen edustamiaan mahdollisuuksia ole esitelty niin hyvin, että vihje hänen sairaudestaan riipaisisi.


Keskiarvo 14 jakson jälkeen:


< Jakso 2-5 --- Jakso 2-7 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Videokuvaa Rillit hu... Pulmuset-sarjasta ma... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova