Tuorein sisältö

Fallout-tv-sarja trailerissa: hirveitä örkkejä & lempeää musiikkia maailmanlopun jälkeen

02.12.2023 klo 19.55 | Luettu: 1105 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kunhan jaksamme lusia läpi suhteellisen kuivan ensimmäisen minuutin, Fallout-peleihin perustuva tv-sarja vaikuttaa lunastavan lupauksensa. Vanhan ajan musiikki soi nostalgisesti mutanttien ja metallihaarniskamiesten etsiessä paikkaansa maailmanlopun jälkeisissä tunnelmissa. Tuhoutunut maailma ei ole omamme. Fallout on retrofuturistinen yhdistelmä maailmansotien jälkeisiä pelkoja ja haaveita: ihmiskunta kehitti 1950-luvun logiikan mukaisen utopistisen yhteiskunnan, jossa palikkamaiset robotit ovat ystäviämme, mutta sitten kaikki tuhoutui ydinsodassa.

Sarja sijoittuu samaan jatkumoon kuin pelit ja kertoo uuden tarinan. Ella Purnell näyttelee päähenkilöä, jonka matka alkaa klassisesti pommisuojasta. Ensimmäinen sarjaan kiinnitetty näyttelijä oli Walton Goggins, joka näyttelee "ghoulia" eli yhdenlaista mutanttia. Tätäkin hahmoa on kuvailtu päähenkilöksi.

Päävastuussa sarjasta ovat Lisa Joy ja Jonathan Nolan, jotka loivat Westworld-sarjan. Ensi-ilta on Amazon Primessä 12. huhtikuuta.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Parantumatonta syöpä... Floor Jansen julkais... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova