Tuorein sisältö

Vampyyrikomedia värväsi Rosa Salazarin, Tyrese Gibsonin, Mena Suvarin ja "Deacon Frostin"

22.12.2023 klo 14.25 | Luettu: 596 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Elokuva Vampires of the Velvet Lounge on värvännyt rooleihin mm. Rosa Salazarin (Alita: Battle Angel), Tyrese Gibsonin (Fast & Furious -saaga), Mena Suvarin (American Pie, American Beauty, American Virgin, American Reunion, American Ninja Warrior, American Woman) ja Stephen Dorffin, joka on ikuinen arkkivampyyri näyteltyään Deacon Frostia ensimmäisessä Blade-elokuvassa.

Lähdeuutisessa on näennäisesti kaksi erilaista kuvausta.

1. Aiheena on vampyyrien klaani, jolla on vaikeuksia sopeutua moderniin maailmaan ja hyväksyä kuolevaisuutensa, kun he kohtaavat vaarallisen vihollisen. Leffa on inspiroitunut sellaisista teoksista kuin Shaun of the Dead (2004) ja Hämärästä aamunkoittoon (From Dusk Till Dawn, 1996).

2. Ohjaajan mukaan kyseessä on 70- ja 80-luvun elokuvista inspiroitunut tarina Erzsébet Báthorysta, joka oli kreivitär ja sarjamurhaaja, joka väitetysti kylpi palvelijoidensa veressä. "Hänen kuolemastaan ei ole todisteita", joten melko varmasti hän on elokuvassa vampyyri. Ohjaaja lupailee hullua, kieroutunutta ja surrealistista tarinaa.

Tuottaja lisää, että kyseessä on seksikäs, hauska ja omaperäinen trilleri, joten ehkä osaamme yhdistää kuvaukset 1 ja 2 tältä pohjalta. Vai oliko tämä jo kolmas kuvaus?

Ohjaaja on Adam Sherman, joka on ohjannut ja kirjoittanut aiemminkin. Hänen tuottamaansa elokuvaa Wristcutters: A Love Story ei edes haukuttu.

Tunnelmakuvassa on Suvari sarjassa American Horror Story.


Lähde. Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Korkealta ja kovaa m... Hieman erilainen ver... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova