Tuorein sisältö

Ankkarockissa peruutus ja aikataulujen säätöä

03.08.2007 klo 13.27 | Luettu: 1837 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Tulevan viikonlopun Ankkarockissa on tapahtunut pieniä esiintyjä-ja aikataulumuutoksia. Lauantaille suunniteltu Leningrad on perunut esiintymisensä.

Venäläinen ska-yhtye Leningrad ei pääse saapumaan Suomeen, koska yhtyeen laulaja Sergei Shnyr Shnyrov on sairastunut vakavaan tulehdustautiin eikä siten kykene matkustamaan tai nousemaan lavalle.

Korvaavaksi esiintyjäksi saatiin lyhyellä varoitusajalla kiinnitettyä Leningrad-yhtyeen miehistöstä koostuva Spitfire (RUS). Vuonna 1993 perustettu kokoonpano aloitti uransa garagen ja rockabillyn parissa, mutta siirtyi jo varsin pian skan ja punkin pariin. Spitfiren letkeän tanssittavalle musiikille on yhtyeen alkuajoista lähtien ollut tyypillistä torvisektion käyttö merkittävänä osana yhtyeen omaleimaista soundimaailmaa. Vuosien saatossa lukuisia kertoja Suomessakin vieraillut Spitfire on keikkaillut ympäri maailmaa esimerkiksi Rancidin, NOFX:n ja The Mighty Mighty Bosstonesin seurassa.

Spitfire esiintyy Ankkarockin Puistolavalla lauantaina 4.8.2007 klo 16.00-17.00.

Sunnuntai ohjelmistossa on tapahtunut aikataulumuutos. Ruotsalainen kitararock-yhtye Mando Diao ja Lapko vaihtavat esiintymispaikkoja keskenään Mando Diaon muuttuneiden lentoaikataulujen vuoksi. Päivitetyssä ohjelmassa Mando Diao esiintyy Rocklavalla klo 15.10 ja Lapko 20.05.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Beckham mediaseksikk... Wolfenstein viimeink... >

Keskustelut (1 viestiä)

Ville

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

03.08.2007 klo 14.45

Ai ai... vaikka Leningradista ei monet tiedä, niin Ruisrockin keikan jälkeen on sanottava, että se oli ehkä yksi festareiden tiukimmista pumpuista. Jotain kertoo se, että lavalla oli koko keikan ajan muovituolilla istumassa jumalattoman iso kalju mies, jonka ainoa tehtävä oli uhota ja näyttää pelottavata ja juoda olutta.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova