Tuorein sisältö

Wolfenstein viimeinkin elokuvaksi

03.08.2007 klo 14.13 | Luettu: 2078 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Viimeaikojen leffauutisissa kovasti esillä olleen Roger Avaryn nimi liitetään tällä kertaa toimintaelokuvaan, joka perustuu tietokone- ja konsolipeliin Return to Castle Wolfenstein, eli kaikkien 3D-ammuskelujen esi-isän Wolfenstein 3D:n jatko-osaan. Avary ohjaa, käsikirjoittaa, tunnustaa olevansa fani ja lupaa sortuvia patoja, räjähtäviä siltoja ja bunkkereiden valtausta, kertoo Variety.

Mikäli Return to Castle Wolfensteinin yksinpelikampanja kääntyy uskollisesti valkokankaalle, on luvassa tauotonta ja armotonta, jos myös yllätyksetöntä sotaa okkultismista kiinnostuneita, supersotilaita tehtailevia natseja vastaan.

Mikäli Return to Castle Wolfensteinin moninpeli kääntyy uskollisesti valkokankaalle, on luvassa kahdeksan tuntia pitkä musikaali, jossa suomalaiset mieheltä kuulostavat sotilaat ja harvakseltaan yksi kimeä-ääninen alaikäinen toistavat yhtä ja samaa hyökkäysrutiinia muutamassa lavasteessa ja piinaavat tovereitaan Elviksen ja Leevi and the Leavingsin biiseillä. Silloin tällöin vihollisen kanssa sovitaan, että sinkoa ei käytetä.

(Return to Castle Wolfenstein oli poikaa, kun verkkopalvelu Xbox Liveä ei oltu virallisesti julkaistu Suomessa.)

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ankkarockissa peruut... Huomionarvoinen myst... >

Keskustelut (1 viestiä)

Carlambor

Rekisteröitynyt 10.04.2007

03.08.2007 klo 14.33

Enemy in the skies. We need a ninja deer.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova