Tuorein sisältö

Mark Wahlberg, Rosa Salazar ja LaKeith Stanfield "pelaavat likaisesti" ryöstöleffassa

20.01.2024 klo 22.25 | Luettu: 601 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Rosa Salazar on liittynyt Mark Wahlbergin ja LaKeith Stanfieldin seuraksi elokuvaan Play Dirty. Rikosjännäriksi kuvaillusta pätkästä saattaa löytyä huumoriakin, sillä ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Shane Black, joka tunnetaan mm. Tappavan aseen ja Last Action Heron kirjoittajana ja Iron Man 3:n ja The Nice Guysin ohjaajana.

Wahlberg näyttelee ammattivarasta, joka petetään ja jätetään kuolemaan. Hän etsii kostoa, mutta kiikarissa on myös hänen uransa suurin ryöstö. Jos hän aikoo ylipäätään selvitä hengissä, hänen on oltava nokkelampi kuin eteläamerikkalainen diktaattori, New Yorkin mafia ja maailman rikkain mies.

Stanfield tulkitsee Wahlbergin hahmon kumppania, joka on näyttelijä ja huijari. Salazarin roolista ei kerrota yksityiskohtia, mutta kyse on naispääosasta.

Salazar tunnetaan mm. Brand New Cherry Flavor -sarjasta (kuvassa) ja Alita: Battle Angel -elokuvasta, jossa hän näytteli Alitaa animaatiokuoren alla. Stanfieldin töihin lukeutuvat mm. Judas and the Black Messiah ja Haunted Mansion. Wahlberg on räppäävä alusvaatemalli.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Michael Jackson -lef... Kultakuume-sarjassa ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova