Tuorein sisältö

Zac Efron palkkaa John Cenan mielikuvitusystäväkseen Farrellyn veljeksen (1 kpl) komediassa: Ricky Stanicky -traileri

27.01.2024 klo 22.40 | Luettu: 698 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Peter Farrelly ohjasi mm. komediat Nuija ja tosinuija ja Sekaisin Marista veljensä Bobbyn kanssa. Äkisti hän päätti ohjata Green Bookin ja voittaa kaksi Oscaria (tuottajana ja kirjoittajana). Hänen seuraava elokuvansa The Greatest Beer Run Ever oli teknisesti sotadraama, joka perustui tositapahtumiin, mutta tositarina kuulosti Farrellyn veljesten keksimältä: jätkä lähti Vietnamin sotaan viemään kaljaa kavereilleen.

Ja nyt Peter on virallisesti palannut ruotuun. Hänen ohjauksensa Ricky Stanicky on selkeä hömppäkomedia. "Ricky" on kolmen aikamiehen keksimä urbaani legenda, jonka syyksi he laittavat kaikki huonot päätöksensä. Kun heidän omaisensa vaativat tavata Rickyn, he palkkaavat Rickyksi "Rock Hard" Rodin, joka on John Cenan näköinen epäonninen näyttelijä ja imitaattori. Kaikki mikä voi mennä pieleen, menee pieleen, kun Rod innostuu tehtävästään liikaa.

Toisessa pääosassa nähdään Zac Efron, joka näytteli myös mainittua kaljamiestä. Leffa julkaistaan Amazon Primessä maaliskuussa.


Bobby Farrelly ei kuulu Ricky-tiimiin, mutta häneltä on pian tulossa komedia Dear Santa, jossa lapsi kirjoittaa vahingossa kirjeen Saatanalle eikä Joulupukille. Saatanaa näyttelee Jack Black.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Slummien miljonääri ... Jeremy Clarkson komm... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova