Tuorein sisältö

Poker Face 1-10: tyylistä ei tingitä, kun pääjuonen panokset uusitaan

31.01.2024 klo 22.00 | Luettu: 533 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 10:
The Hook


Taustatarinan tehtävä on pitää päähenkilö liikkeessä, joten on rehtiä, ettei kaudella nähty mytologiajaksoja ennen finaalia. Ensimmäinenkin jakso oli itsenäinen, vaikka sen lopussa itsemurhan tehneen roiston faija kähisi, että hän etsii sankarittaren ja rankaisee armottomasti...

Sairaalaan päätynyt sankaritar on jäänyt makailemaan, koska hän luuli, että häntä pidetään kuolleena. Pääpahis Ron Perlman tietää totuuden, mutta hän tahtoo uhrin olevan täysissä voimissa kun he tapaavat. Lopulta Perlmanin kätyri lähtee kuljettamaan sankaritarta Golgatalle.

Kuinka hienoa on se, että tämäkin onnistuu kääntymään kaavan mukailuksi? On taas opportunistinen murha, jonka ratkaistakseen sankarittaren on tunnistettava valheet ja pienet vihjeet. Odotuksilla pelaaminen on huvittavaa, mutta jos jokin tyylivalinta yhdistää jakson osa-alueita niin vetelä farssi.

Sarja ei tahdo mässäillä ilkeilyllä, joten jopa karmean kuoleman uhka vaikuttaa siltä, että käheä kapakkaruusu vain tsekkaa tilanteen parempien ideoiden puutteessa. Heti kun puheeksi tulee mafiaverkosto, on selvää, että 2. kaudella sankaritarta jahtaavat kaikki, mutta selvää sen on tarkoituskin olla. Vahvistuksen hetkellä sarja ei teeskentele, että panoksia oikeasti nostettiin, tai jos jokin niitä nostaa, niin (vetelähkö) sivujuoni sankarittaren siskosta ja juurettomuudesta.

Mahdollisesti senkin on tarkoitus olla varmaa, että koko sarjan päättää montaasi juurtuneesta sankarittaresta rantalomalla siskon kanssa, mutta sitä ei voi tietää, ketä hänen on milloinkin tuikattava dildolla silmään selvitäkseen satunnaisista mutkista. Nimi "The Hook" viittaa koukkuun kauden päätteeksi ja 4-6 muuhun asiaan kuten kapteeni Koukkuun.


Keskiarvo 10 jakson jälkeen:


< Jakso 1-9

Katsottu: SkyShowtime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Lahdessa juhlittava ... Rillit huurussa -täh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova