Tuorein sisältö

The Curse 1-9: anna anteeksi, rakas vaimo, että pyrin väärään käteesi, ulisee herra lapanen

16.03.2024 klo 17.20 | Luettu: 549 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 9:
Young Hearts


Välillä jotakin alustetaan hienovaraisesti ja hauskasti ja välillä jokin töksähtää. Emma Stonen hahmo ei mielestäni ole pyrkyri sketsimäisissä määrin, vaan hänen pitää perustella itselleen, mitä hän säätää. Kuitenkin kun nainen saa kuulla, ettei tv-yhtiö pidä avioerosta, nainen lievästi protestoi, mutta päättää panostaa suhteeseensa. Se, että nainen tiedostaa ongelmat, tapahtui töksähtäen, ja nyt hän töksähtää takaisin sipsuttavaksi vaimoliiniksi? Ei aivan. Hän on turhautunut. Ongelma on aiempi töksähdys itsetietoisuuden alkeista avioeron partaalle: jostakin välistä puuttui perusteluja, vaikka sarja laahaa.

Aviomies näennäisesti ottaa vastuuta satunnaisesta sivujuonesta. Teoriassa äijä vaikuttaa itsetietoiselta, joten luonnollisesti vaimo yllättää hänet myöhemmin, kun hän mutisee itsekseen, kuinka ylpeä hän nyt on. Hän näytti närhen munat rumalle viiksivallulle! Ruma viiksivallu varmasti tahtoisi köyriä hänen vaimoaan. Joo, ruma viiksivallu on kuin käki, joka tahtoisi rouva närhen pyrstöä, herra närhen katsoessa, eh heh heh...

Jaksossa on kyse naisen mielentilasta. Hän käy taas sähisemässä porvarivanhemmilleen, ja on taas nolo hetki taiteilijaystävän kanssa. Päähenkilöiden tosi-tv-show'sta on tulossa suhteellisen normaali, mutta nainen tahtoo näyttää miehelleen poistetun kohtauksen, joka alleviivaa ongelmat. Mies vaikuttaa loukkaantuvan, mutta hän hajoaakin palasiksi syyttäen kaikesta itseään. Se, että mies on vaimon jalustalle nostanut lapanen, on naisenkin mukaan iso ongelma, joten vaikka miehen raaka tunnereaktio edustaa oivalluksen hetkeä, joka voi pelastaa liiton, on se, mitä mies sanoo, ongelman ydin. Ymmärtääkö nainen sitä? Kysymys on jopa hyytävä. Loppu?

Nathan Fielder ja Stone näyttelevät vahvasti. Kohtaus saa 4 tähteä. Useimmat potentiaaliset sivujuonet takuulla jäävät kesken, joten tässä olisi osuvan taiteellinen sauma pistää pillit pussiin lopullisesti.


Keskiarvo 9 jakson jälkeen:


< Jakso 1-8 --- Jakso 1-10 >

Katsottu: SkyShowtime

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Näytelty Teen Titans... The Curse 1-10: no, ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova