Tuorein sisältö

Naruto-animeen perustuva näytelty elokuva on tulossa Marvel-ohjaajalta

26.02.2024 klo 18.40 | Luettu: 533 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Vuosituhannen vaihteessa alkanut manga ja anime Naruto kertoo nuoresta ninjasta, jonka sisälle vangittiin yhdeksänhäntäinen demonikettu, kun hän oli vastasyntynyt. Hänellä on kova tarve todistaa arvonsa osittain siksi, että häntä on syrjitty tapahtuneesta johtuen, joten hän tähtää päälliköksi. Ninjakulttuuria käsitellään laajemminkin huumorin ja fantasian keinoin.

Näytellyn amerikkalaisen elokuvaversion ohjaa ja kirjoittaa Destin Daniel Cretton. Hänen töihinsä lukeutuvat Just Mercy ja Marvelin Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Hänet oli kiinnitetty Marvelin Avengers: The Kang Dynastyn ohjaajaksi, mutta kun Kang eli Jonathan Majors sai potkut, suunnitelma meni uusiksi, eikä leffalla ole enää edes nimeä. Crettonin on yhä määrä tehdä Marvelille Wonder Man -sarja ja Shang-Chin jatko-osa.

Cretton ja Naruton luoja Masashi Kishimoto ovat tavanneet ja vakuuttaneet toisensa visiollaan ja ehkä persoonallisuudellaankin. He aikovat tehdä läheistä yhteistyötä. Toiminta tulee olemaan spektaakkelimaista ja draama syvällistä, ennustaa Kishimoto.


Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Melkoista jytinää en... Metalliryhmä Diablo ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova