Tuorein sisältö

Näytelty Teen Titans -elokuva on tulossa uuteen DC-universumiin

16.03.2024 klo 13.55 | Luettu: 614 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Teen Titans eli Teinititaanit on DC:n sarjakuvissa seikkaileva ryhmä, joka koostuu pääosin nuorista sankareista, jotka aloittivat uransa tunnetumpien sankareiden avustajina. Alkuperäiseen kokoonpanoon kuuluu Batmanin oppipoika Robin ja suoraviivaisempia teiniversioita Aquamanin ja The Flashin kaltaisista hahmoista.

Näytelty elokuvaversio on saanut vihreää valoa. Se sijoittuu uuteen DC-universumiin, joka alkaa ensi vuonna. Käsikirjoituksesta vastaa Ana Nogueira, joka on kirjoittanut samaan jatkumoon sijoittuvan Supergirl: Woman of Tomorrow -elokuvan. Supergirl on seikkaillut osana tiimiä sarjakuvissa.

Uusi DC-jatkumo alkaa tilanteesta, jossa supersankareita on ollut olemassa pitkään. Teinitiimi lienee hyvä tapa selventää, mitä on tapahtunut aiemmin. Tuleva elokuva The Brave and the Bold esittelee "uuden" Batmanin (näyttelijä on uusi) ja hänen poikansa Damian Waynen, josta tulee uusi Robin, joten vanha Robin eli Dick Grayson on vapaa seikkailemaan Teinititaanien kanssa ehkäpä Nightwing-nimeä käyttäen.

Sarjakuvaversio keräsi suosiota vähitellen, mutta nousi lopulta isoksi hitiksi. Nyt aiheella pitäisi olla laaja fanipohja, kun takana on "fuck Batman" -repliikillä mainostettu näytelty sarja Titans ja käynnissä on yhä lapsiystävällinen animaatiosarja Teen Titans Go! (kuvassa).

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sylvester Stallonen ... The Curse 1-9: anna ... >

Keskustelut (1 viestiä)

hmlsnckqnzmfm

16.03.2024 klo 18.15

pieleen menee ihan kun bvsupmermanissa viiden sekunnnin patkilla selitettiim batmanin historiaa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova