Tuorein sisältö

3 Body Problem 1-4: galaksit räjähtää ja BB-8 laskeutuu rankaisemaan kaikkia

02.04.2024 klo 21.00 | Luettu: 922 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 4:
Our Lord


Tilanne vakiintuu. 1. Menneisyydessä ihmiskuntaan pettyneet pohtivat, onko ufojen hyökkäys hullukaan juttu. 2. Nykyisyydessä tieteilijät ja pollarit vastustavat ufokulttia. Kultin murhanhimosta saa urputtaa - vaikka olisit pirun tylsä. 3. Yksi järjestön edustajista on Jonathan Pryce, joten ristiriita kiehtoo? Pryce voi näytellä uskottavasti Maapallon mukavinta ja/tai katalinta miestä.

Katsoisin tunnin sitä, kun Pryce kommunikoi ufojen kanssa "Google Translatella"; tai sitä, kun Pryce leikkii aidolla tekoälytyökalulla ilman käsikirjoitusta. Jos saa valita, jälkimmäinen tosi-tv-tyyppinen juttu kiinnostaisi enemmän. Se toimii, kun Prycen hahmo puhuu avaruusolennoista kuin jumalista, vaikka hän niiden kanssa keskustellessaan suhtautuu rennon humoristisesti siihen, etteivät avaruusolennot ymmärrä ihmisten satuja. Heh, on paljon, mitä voimme toisiltamme oppia! Käsikirjoittajan ÄO vaikuttaa putoavan lukemasta 102 kohtaan 80, kun jumalalliset avaruusolennot ovat valmiita perumaan diilin, koska he ymmärsivät vasta nyt, että ihmiset ovat ihme satuilijoita.

Koska ufot tai kultti hyödynsivät satuja edellisissä jaksoissa, vaivauduin googlettamaan, mitä sarja luulee säätävänsä. Ehkä Prycen osuus on esiosa satujen hyödyntämiselle... Nuorempi näyttelijä tulkitsee Prycen hahmoa 80-luvulla, mutta prööt, aivan sama, oletetaan että teema menee jonnekin.

Selkeässä nykyisyydessä tyhjän pantit soluttautuvat ufokulttiin ja on pidätyksiä. Aivan sama. Jos oppisin, että ufot tulevat 400 vuoden päästä tekemään juuta tai jaata joko Kummin tai Kammin kanssa, sanoisin että: aivan sama. Jos et ole huomannut, joka saatanan asian tällä planeetalla voi perustella miten päin vain jo meidän apinoiden kesken. Sarja on onnistunut esittelemään alkeet eeppisestä moraalipelistään, muttei pelureita joista pelin arvo riippuu.


Keskiarvo 4 jakson jälkeen:


< Jakso 1-3 --- Jakso 1-5 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Särkänniemen kesäkau... Huomasitko Popedan v... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova