Tuorein sisältö

Hopeasurffari on nainen uudessa Fantastic Four -elokuvassa

04.04.2024 klo 13.05 | Luettu: 717 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Takana on neljä Fantastic Four -elokuvaa. Yksi hyllytettiin kokonaan (1994). Toinen menestyi kohtalaisesti (2005). Kolmas jäi tavoitteistaan (2007) ja neljäs floppasi selkeästi (2015). Fantastic Four eli Ihmeneloset on Marvelin sarjakuvien ensimmäinen supertiimi, jolla on vastaavaa potentiaalia kuin Pixarin Ihmeperheellä (koska Ihmeperhe on Ihmeneloset-kopio), joten pään takomista seinään ei voida lopettaa: viides versio valmistuu kesällä 2025.

Mukaan on liittynyt Julia Garner, joka on voittanut kolme Emmy-palkintoa Ozark-sarjalla (kuvassa). Deadline-sivuston tietojen ja sanavalintojen mukaan hän näyttelee Shalla-Bal-nimistä versiota Hopeasurffarista (Silver Surfer). Se jää nähtäväksi, mitä leffa tarkalleen tekee.

Shalla-Bal on 60-luvulla debytoinut sarjakuvahahmo, joka on alkuperäisen miespuolisen Hopeasurffarin kotiplaneetan keisarinna ja Hopeasurffarin rakastaja. Ehkä tästä pidetään kiinni. Ehkä kyseessä on perinteinen mutta naispuolinen Hopeasurffari, jota kutsutaan Shalla-Baliksi. Valitettavinta olisi se, jos Shalla-Bal näyttäisi ihmiseltä enimmän aikaa kuten sarjakuvissa, sillä alkuperäinen Hopeasurffari on avaruudessa lainelautaileva Oscar-patsas ja täten kohtalaisen eksoottinen tuttavuus.

Leffassa luultavasti nähdään planeettoja syövä Galactus. Hopeasurffari on sankari, mutta Galactus on alistanut hänet kätyrikseen.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ressu Redford julkai... Vesterinen Yhtyeinee... >

Keskustelut (2 viestiä)

fjosbfkanfjwjf

04.04.2024 klo 15.33 4 tykkää tästä

paskaa mcu valuu vaan syvemmalle force is female kikkailullaan varmaan doomikin on joku emonainen kumma kun voi firmalla olla rahaa niin paljon et ihan tahallaan tekevat huonoja leffoja vaik hyviakin osasivat tehda
lainaa
FatmanBob

05.04.2024 klo 12.26 2 tykkää tästä

fjosbfkanfjwjf kirjoitti:
paskaa mcu valuu vaan syvemmalle force is female kikkailullaan varmaan doomikin on joku emonainen kumma kun voi firmalla olla rahaa niin paljon et ihan tahallaan tekevat huonoja leffoja vaik hyviakin osasivat tehda


Jos olisit sarjakuvia lukenut (jos edes osaat lukea), niin tietäisit että naispuolinen hopeasurffari on ihan lore accurate, mutta nyyhkis kun menee pilaamaan hyvät kaivoasujan voimafantasiat.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova