Tuorein sisältö

Tissit, eli: Sydney Sweeney on Baby Driver -ohjaajan Barbarella

14.05.2024 klo 17.45 | Luettu: 3831 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Barbarella on ranskalaiseen sarjakuvaan perustuva tieteiselokuva vuodelta 1968. Julkaisuvuoden standardeilla kyseessä on kohahduttavaa pehmopornoa, joten luonnollisesti leffa on kulttiklassikko. Jane Fondan näyttelemä astronautti Barbarella sekoili 4000-luvulla eli suhteellisen luovissa kökkölavasteissa ja vähissä vaatteissa.

Jatko-osa yritettiin tehdä. Vuosien varrella lukuisat tahot ovat haaveilleet jonkinlaisesta uudesta versiosta. On kuitenkin ilmeisen vaikeaa päivittää nykyaikaan tarina, joka oli parhaimmillaan, kun setä sadetakissa vuokrasi VHS:n kansikuvan perusteella.

Se ei ole uutta tietoa, että Sydney Sweeneyn on määrä näytellä Barbarellaa. Asiasta uutisoitiin 2022. Uutinen on se, ettei tätä yritystä ole haudattu vielä. Ohjaajan hommasta neuvottelee parhaillaan Edgar Wright, joka tietää jotakin kulttihuumorista ohjattuaan mm. elokuvat Baby Driver, Shaun of the Dead ja Scott Pilgrim vastaan maailma.

Nouseva tähti Sweeney on saanut Emmy-ehdokkuuden sekä Euphoria-sarjalla (kuva ylhäällä) että The White Lotus -sarjalla. 26-vuotias kyky ei ole antanut tämän kevään Madame Web -flopin masentaa: hän on kuvaillut lyttyyn haukuttua supersankarileffaa strategiseksi päätökseksi, joka johtaa parempiin tilaisuuksiin.


Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Suosikkimeteorologi ... Apocalypticalta uuti... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova